ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Πολυτεχνείο 46 χρόνια μετά...Πορείες το απόγευμα- Αυξημένα μέτρα από την ΕΛΑΣ

Ξεκίνησαν προχθές με κατάθεση στεφάνων και κορυφώνονται σήμερα στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την 46η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σήμερα  το απόγευμα, έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις και πορείες. Η μία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από το Παράρτημα με τη συμμετοχή της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, των δασκάλων, των φοιτητών κι άλλων εκπροσώπων φορέων, ενώ η δεύτερη διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από την οδό Κολοκοτρώνη με τη συμμετοχή και της δημοτικής Αρχής της Πάτρας.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην Πάτρα προβλέπεται από το σχέδιο των μέτρων που έχει προγραμματιστεί από τα  κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένονται πρόσθετες διμοιρίες των ΜΑΤ από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Πάτρα είναι ψηλά στην αντζέντα του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Αστυνομίας προκειμένου να ανασχεθουν ενδεχόμενα επεισόδια κατά την απογευματινή πορεία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

ανθασμένη και προκλητική χαρακτηρίζει την απόφαση Ερντογάν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο μουφτής Κομοτηνής, Δρ. Χαλήλ Τζιχάντ, εκφράζοντας φόβο ότι μπορεί να προκαλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει ανησυχήσει τους λοιμωξιολόγους που πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, Κορίνθου με πολλούς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φαίνεται πώς αυτόπτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Κανένα παιδί χωρίς οικογενειακή θαλπωρή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αμέσως μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το «Σκαγιοπούλε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search