ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Πολυτεχνείο 46 χρόνια μετά...Πορείες το απόγευμα- Αυξημένα μέτρα από την ΕΛΑΣ

Ξεκίνησαν προχθές με κατάθεση στεφάνων και κορυφώνονται σήμερα στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την 46η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σήμερα  το απόγευμα, έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις και πορείες. Η μία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από το Παράρτημα με τη συμμετοχή της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, των δασκάλων, των φοιτητών κι άλλων εκπροσώπων φορέων, ενώ η δεύτερη διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. από την οδό Κολοκοτρώνη με τη συμμετοχή και της δημοτικής Αρχής της Πάτρας.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην Πάτρα προβλέπεται από το σχέδιο των μέτρων που έχει προγραμματιστεί από τα  κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένονται πρόσθετες διμοιρίες των ΜΑΤ από άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Πάτρα είναι ψηλά στην αντζέντα του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Αστυνομίας προκειμένου να ανασχεθουν ενδεχόμενα επεισόδια κατά την απογευματινή πορεία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2019  στις 6 το απόγευμα, στη  Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη  57,  θα μιλήσει  ο  αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος που είναι και Ιεροκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια νέα έρευνα που έγινε στην Κορέα έδειξε ότι το συχνό βούρτσισμα των δοντιών συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Προηγούμενες μελέτες έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτους 2020 για: α) Τέλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search