ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ντοκουμέντο: Τα λύματα έπνιξαν κυριολεκτικά τους κατοίκους της Ξερόλακας

 


  Δυσωδία και αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή της Ξερόλακας. Ο λόγος είναι ότι υπερχείλισε  αγωγός λυμάτων στον δρόμο που οδηγεί στην Ξερόλακα με αποτέλεσμα σε όλη την περιοχή να αναδίδεται μια άσχημη μυρωδιά.Εκτιμάται ότι ο αγωγός υπερχείλισε λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το βράδυ με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει. Οι κάτοικοι ανέμεναν συνεργεία του Δήμου Πατρέων για δώσει μια πρώτη λύση στο πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο γνωστός σκουπιδότοπος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το φετινό έκτακτο κοινωνικό μέρισμα. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Την αναστολή λειτουργίας του κόμματος θα καταθέσει το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού στην Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 24 Νοεμβρίου.Το Π . . .
ΚΟΣΜΟΣ

 Ανησυχία ότι και άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Φλωρεντία και η Πίζα κινδυνεύουν με πλημμύρες, εκφράζεται στην Ιταλία καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν πρόσφατα τη Βενετία οδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2010, στις 19.00, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Patrick Maisonnave, θα απονείμει στην πρεσβευτική κατοικία, τα διάσημα του Αξιωματούχου Γραμμάτων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σάλος έχει προκληθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας, από ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται πατρινός δικηγόρος. Ο πατρινός δικηγόρος, θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η αγάπη, η θαλπωρή και η ζεστασιά, η μαγεία και το παραμύθι έρχονται μέσα από  πολλές εκδηλώσεις, για να διασκεδάσουν και να βάλουν τον κάθε επισκέπτη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η γιορτινή ατμόσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η συνέντευξη τύπου  για το διήμερο W-ɘat SPIRIT, στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2019. Το W-ɘat SPIRIT εντάσσεται στο W-ɘat project του ΣΚΕΑΝΑ, ένα φιλόδοξο εγχείρημα για το γαστ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search