ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κλήρωση σήμερα για τα 1000 ευρώ στη Φορο- λοταρία!

Το... χιλιάρικο από τη λοταρία των αποδείξεων διεκδικούν ξανά οι φορολογούμενοι που χρησιμοποιούν κάρτες για τις αγορές τους.

Η λοταρία των αποδείξεων κληρώνει σήμερα  και δίνει από ένα… χιλιάρικο σε 1.000 τυχερούς.

Στη δημόσια κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα, θα συμμετέχουν πάνω από 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι πραγματοποίησαν εντός του Ιανουαρίου τσυναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.
Λοταρία… as usual!

Από την κλήρωση θα προκύψουν 1.000 λαχνοί, σε καθέναν από τους οποίους θα αντιστοιχεί χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Θα κληρωθούν επίσης κι άλλοι 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί. Σε περίπτωση που περισσότεροι από ένας τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο των 1.000 ευρώ μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Τα χρηματικά έπαθλα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλει να έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο σύστημα TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Τα χρηματικά έπαθλα της νέας κλήρωσης θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα, δεν θα αποτελούν εισόδημα και δεν θα υπαχθούν σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρηση τους από το οργανωτικό σκέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι από το πολιτικό και ιδεολογικό, όπως έχει καθοριστεί από τα συλλογικά του όργανα, ανακοίνωσαν με επιστολή τους πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλευέται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στο Ρίο ο 6χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί χθες σε πισίνα ξενοδοχείου στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του επίσης δημοσιογράφο, μετά από καταγγελία της γυναίκας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
Image
Image

Search