ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς- 55χρονος κάηκε ζωντανός

Τραγικό τέλος για έναν άνδρα, 55 ετών, στην περιοχή του Ζαβλανίου. Στις 2 τα ξημερώματα και λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία στην οδό Φαρρών 4. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα και δεκά πυροσβέστες, οι οποίοι, όταν έσβησαν τη φωτιά στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Είχε απανθρακωθεί ο 55χρονος ένοικος της οικίας, ο οποίος ζούσε μόνος του. Η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολόκληρη η ενημέρωση από την Πυροσβεστική: Καλησπέρα σας από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑυτή την ώρα είναι πολύ βελτιωμένη η εικόνα στις επικίνδυνες πυρκαγιές . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με εντολή της 6ης ΥΠΕ έχουν τεθεί σε επιφυλακή ανεξαρτήτως των εφημεριών τα νοσοκομεία Πατρών, Πύργου και Αργολίδας, λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κρίθηκε από το Αυτόφωρο ο 41 ετών άντρας που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ εκείνη επέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ενημέρωση του Δήμου Ερυμάνθου, γίνονται γνωστά τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε σημεία του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιές σε αγροτικές περιοχές μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας. Στα σημεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στη Μυρτιά. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει ζητήσει την εκκένωση του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 55χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχασε την
Image
Image

Search