ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Οι μειώσεις έμειναν στα χαρτιά! Δείτε τι θα πληρώσουμε

Αμετάβλητα σε σύγκριση με πέρυσι θα παραμείνουν φέτος τα ποσά των τελών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και των δικύκλων. Τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων κυμαίνονται από 22 έως 1.380 ευρώ για όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή στην Ε.Ε. μέχρι 31/10/2010.

Για όσα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα ή Ε.Ε. από την 1η/11/2010 και μετά, τα ποσά των τελών υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές διοξειδίου το άνθρακα ανά χιλιόμετρο και κυμαίνονται από 0,9 έως 3,72 ευρώ ανά γραμμάριο εκπεμπόμενου διοξειδίου του άνθρακα.

Η διαδικασία ανάρτησης θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, δηλαδή έως τις 24 Νοεμβρίου. Η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2018 λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουνίου η δίκη του δημοσιογράφου από το Αυτόφωρο Μονομελές κι ως τότε παραμένει κρατούμενος. Το δικαστήριο αποφάσισε να καλέσει την σύντροφο και την εν διαστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεπερνάει σήμερα αισθητά το όριο των 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στη χώρα μας παρόλο που καταγράφει μια μικρή πτώση. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα euenergy.live η τιμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνια εξελίσσεται η απολογία του καπετάνιου της θαλαμηγού Περσεφόνη, ενώπιον του ανακριτή Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο μόνος από τα δεκατρία μέλη του πληρώματος που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=SY3FUBMzUBQ&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
Image
Image

Search