ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βαρύ το «κατηγορητήριο» στον πειθαρχικό φάκελο της νοσηλεύτριας για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής αναμένεται να παραπεμφθεί σήμερα η υπόθεση της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας η οποία εμπλέκεται στο μοιραίο συμβάν του θανάτου του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιανού – ο οποίος απεθύνθηκε στο νοσοκομείο, που δεν εφημέρευε, για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ".protothema.gr", το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης εστάλη στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο, γιατί εκεί ανήκει οργανικά η νοσηλεύτρια. Και περιλαμβάνει βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος της.

Συνεπώς, από τη διοίκηση του ψυχιατρικού νοσοκομείου, στο οποίο υπηρέτησε επί 15 έτη πριν μετακινηθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας, θα γίνει και ο πειθαρχικός έλεγχος της εργαζόμενης. Στο νοσοκομείο της Πάτρας εργαζόταν από τον Ιανουάριο του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η νοσηλεύτρια τέθηκε χθες από τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» σε αναστολή καθηκόντων για έναν μήνα – πρόκειται για το μέγιστο διάστημα που μπορεί να επιβάλλει η διοίκηση για πειθαρχικό ζήτημα εργαζόμενου.

Στο συμβάν εμπλέκεται και άλλη νοσηλεύτρια, η οποία είναι επικουρική, και της οποίας η σύμβαση διακόπηκε μέχρι τη διερεύνηση του ζητήματος και την απόδοση ευθυνών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
Image
Image

Search