ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στα Λεχαινά: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεντάχρονη

Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Μοσχονέρι Λεχαινών, όταν ένα κορίτσι μόλις πέντε ετών έχασε την ζωή του. Όπως φαίνεται, το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, την ώρα που επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες. Ως αποτέλεσμα, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο περνούσε από το σημείο, σύμφωνα με το PatrisNews. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search