ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πόσα self test μαθητών και εκπαιδευτικών βρέθηκαν θετικά

Πλησιάζουν τις 3.000 τα θετικά self test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στα σχολεία σε πρωτοβάθμια – δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αυτά είναι που είχαν δηλωθεί για σήμερα στην πλατφόρμα. Πάντως, όπως είναι γνωστό όποιος εμφανίζει θετικό self test θα πρέπει στην συνέχεια να υποβάλλεται σε μοριακό τεστ κορονοϊού.

Ο συνολικός αριθμός μαθητών εκπαιδευτικών και άλλων εργαζομένων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση φτάνει τα 1,7 εκατομμύρια άτομα.

Σημειώνεται ότι μόνο για την έναρξη της εβδομάδας επιτρέπεται σε όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στην πλατφόρμα λόγω προβλημάτων να έχουν γραπτή δήλωση του αποτελέσματος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων. Έτσι, ανταποκρίθηκε θετι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια
Image
Image

Search