ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεν πάει άλλο!»-Το μήνυμα των εμπόρων της Πάτρας προς την κυβέρνηση


«Δεν πάει άλλο». Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν αυτή την ώρα οι έμποροι της Αχαΐας αλλά και της Πάτρας στην απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρεθούν από τα καταστήματά τους από το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα. Και αυτό διότι το θεωρούν άδικο η Αχαΐα να παραμένει κλειστή, την ώρα που η Αθήνα «φλέγεται» από κρούσματα κορωνοϊοού. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος: «Είναι άδικο αυτό το οποίο γίνεται σε βάρος της Αχαΐας. 

«Είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι. Δυστυχώς δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Σεβαστήκαμε την απόφαση της κυβέρνησης όμως για πόσο ακόμα θα το κάνουμε; Δεν αντέχουμε. Στόχος μας είναι να εισακουστούμε και να δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουμε τη Δευτέρα τα καταστήματά μας όπως και σε όλη τη χώρα» τονίζει  ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Και εξηγεί ότι η οικονομική ενίσχυση που  προσφέρεται στους εμπόρους είναι «αστεία» και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους.

«Δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε τίποτα. Τα χρήματα θα μας δοθούν μετά το Πάσχα. Θα λάβουμε 1000 ευρώ εάν μείνουμε κλειστοί όλο τον Απρίλιο και 500 εάν τελικά ανοίξουμε πριν το Πάσχα. Και πάλι δεν μπορούμε να μιλάμε για ενίσχυση με τέτοια ποσά» αναφέρει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Ανοικτό παραμένει  επίσης το ενδεχόμενο αύριο οι έμποροι να πάνε στο Μαξίμου για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search