ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεν πάει άλλο!»-Το μήνυμα των εμπόρων της Πάτρας προς την κυβέρνηση


«Δεν πάει άλλο». Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν αυτή την ώρα οι έμποροι της Αχαΐας αλλά και της Πάτρας στην απόφαση της κυβέρνησης να εξαιρεθούν από τα καταστήματά τους από το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη τη χώρα. Και αυτό διότι το θεωρούν άδικο η Αχαΐα να παραμένει κλειστή, την ώρα που η Αθήνα «φλέγεται» από κρούσματα κορωνοϊοού. Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος: «Είναι άδικο αυτό το οποίο γίνεται σε βάρος της Αχαΐας. 

«Είμαστε οργισμένοι και αγανακτισμένοι. Δυστυχώς δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Σεβαστήκαμε την απόφαση της κυβέρνησης όμως για πόσο ακόμα θα το κάνουμε; Δεν αντέχουμε. Στόχος μας είναι να εισακουστούμε και να δοθεί το πράσινο φως για να ανοίξουμε τη Δευτέρα τα καταστήματά μας όπως και σε όλη τη χώρα» τονίζει  ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Και εξηγεί ότι η οικονομική ενίσχυση που  προσφέρεται στους εμπόρους είναι «αστεία» και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους.

«Δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε τίποτα. Τα χρήματα θα μας δοθούν μετά το Πάσχα. Θα λάβουμε 1000 ευρώ εάν μείνουμε κλειστοί όλο τον Απρίλιο και 500 εάν τελικά ανοίξουμε πριν το Πάσχα. Και πάλι δεν μπορούμε να μιλάμε για ενίσχυση με τέτοια ποσά» αναφέρει ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Ανοικτό παραμένει  επίσης το ενδεχόμενο αύριο οι έμποροι να πάνε στο Μαξίμου για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search