ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αμηχανία και έκπληξη από έγγραφο που καλεί τους αιρετούς να μην παραστούν στα αυριανά εγκαίνια!


Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Best TV,   με αφορμή την παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια την Πέμπτη  στην Πάτρα για τα εγκαίνια της καρδιοθωρακοχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, λόγω της αστοχίας αποστολής ενός εγγράφου. Το συγκεκριμένο έγγραφο που εστάλη σε όλους τους αιρετούς της περιοχής, τους ενημέρωνε ότι δεν θα πρέπει να προσέλθουν αύριο στην τελετή. Η φυσική τους παρουσία δεν θα είναι εφικτή λόγω των μέτρων που  λαμβάνονται για τον κορωνοϊό.  Δηλαδή αντί για πρόσκληση τους δόθηκε ακυρωτικό έγγραφο έλευσης…. Επί της ουσίας αφαιρέθηκε η δυνατότητα στους αιρετούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να παρασταθούν στα εγκαίνια, χωρίς όμως να έχει υπάρξει προηγουμένως και μια έστω τυπική ενημέρωση για το εάν είναι σε θέση να λειτουργήσει η Μονάδα για να γνωρίζουν ποια η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας.   Είναι χαρακτηριστικό, όπως σημείωσε ο κ. Μπονάνος, ότι η ΠΔΕ έχει χρηματοδοτήσει το έργο με 550.000 ευρώ, χρήματα που μπόρεσε να συγκεντρώσει αποκλείοντας άλλα έργα και επί της ουσίας ο ίδιος, ως Αντιπεριφερειάρχης (Νομάρχης με τα προ Καλλικράτη δεδομένα) δεν θα κληθεί για να διαπιστώσει την λειτουργία της. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search