ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύλληψη 39χρονου που προσπάθησε να περάσει πάνω από δύο κιλά ναρκωτικά στο Λιμάνι της Πάτρας (video)

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Πάτρας, μεταφέροντας στο όχημά του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 39χρονου εντοπίστηκαν, από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, περίπου 2,3 κιλά από την ουσία κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, η οποία είναι ευρύτερα γνωστή ως η "κοκαΐνη των φτωχών".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για παράβαση άρθρων του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και άρθρου 187 Π.Κ..

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πάτρας, από τα προαναφερόμενα στελέχη με τη συνδρομή ομάδας Κ9 και στελεχών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Πάτρας κατελήφθη ο ανωτέρω ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί και να ταξιδέψει με Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.

Ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου δώδεκα (12) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν την ναρκωτική ουσία κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ΜΕΘ) συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών τριακοσίων σαράντα επτά γραμμαρίων και εννέα δεκάτων του γραμμαρίου (2.347,9 γρ.), μία (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη πιθανόν κεταμίνη ή αμφεταμίνη συνολικού μικτού βάρους δεκαπέντε γραμμαρίων και εφτά δεκάτων (15,7 γρ.) και μία γυάλινη πίπα με την οποία είχε πραγματοποιηθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, η γυάλινη πίπα, το Ε.Ι.Χ. όχημα καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ) με ποσό ύψους 25 εκατ. ευρώ για τα έτη 2024 και 2025 και σκοπό τη ριζική ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ» γράφει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: H 28η Απριλίου έχει καθιερωθεί από την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας ως «Παγκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
Image
Image

Search