ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συνεχίζονται σήμερα τα «γρήγορα τεστ» - Τα σημεία που βρίσκονται τα κλιμάκια

Περισσότεροι απο 500 συμπολίτες επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις πλατείες όπου βρίσκονταν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούσαν γρήγορα τεστ. Απο τα 527 ευτυχώς μόλις δύο ήταν θετικά.  Τα τεστ θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή, σε τρεις πλατείες της πόλης, Γεωργίου, Ελευθερίας και Κύπρου.

Νεότερα: Μόλις δύο θετικά τεστ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα 527 που διενεργήθηκαν σε τρεις πλατείες της Πάτρας, εντοπίστηκαν σήμερα. Από τα 527 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Πάτρα τα 196 έγιναν στην πλατεία Γεωργίου όπου και διαπιστώθηκαν δύο θετικά, τα  133 στην πλατεία Ελευθερίας και τα 198 στην πλατεία Κύπρου. Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο κι αν δεν εξαντληθούν τα 1.500 που είναι συνολικά, θα συνεχιστούν και το Σάββατο στα ίδια σημεία.


Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη τα 1.000 rapid tests στην Πάτρα.  Η ανταπόκριση των Πατρινών είναι μεγάλη, όπως φαίνεται από την ουρά που έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου και το Στάδιο της Παναχαΐκής. Τα τεστ αυτά είναι τα αντιγόνου που έχουν ένα υψηλό ποσοστό διάγνωσης που φτάνει το 95%, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. Στην Πάτρα θα γίνουν αρχικά σε τρεις υπαίθριους χώρους, στην πλατεία Γεωργίου (φωτο), στην πλατεία Κύπρου στην Αγυιά και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, ενώ θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα την ίδια ώρα, την Πέμπτη, με τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση των προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων, καθώς και των δηλώσεων Covid Μαρτίου έως και Αυγούστου για διορθώσεις λαθών ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ηρωική κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος εντόπισε δύο κλέφτες πάνω σε μηχανάκι και όρμησε πάνω τους για να τους σταματήσει. Οι δύο κλέφτες είχαν μό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exoikonomo2020.gov.gr.   Στις σχετικές ενότητες οι ενδιαφερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαμηλά η Αχαϊα σε κρούσματα σήμερα καθώς περιορίστηκαν στα 13. Υπάρχουν όμως περιοχές με υψηλούς δείκτες στη μετάδοση της Covid . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στην υδροπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προληπτική απολύμανση στο δημοτικό σχολείο του Σκοροχωρίου πραγματοποίησε πρόσφατα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, παρουσία του προέδρου της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαρίνη Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μετά την απαλλοτρίωση του οικοπέδου που βρίσκεται μεταξύ του 1ου Νεκροταφείου, των σχολικών συγκροτημάτων της Ανθούπολης και της Τροχαίας, και την καταβολή από τον Δήμο του ορισθέντος ποσού, ο ενοικ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search