ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Θετικός στον κορωνοϊό δικηγόρος - Κλειστά για δύο μέρες τα δικαστήρια

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια της Πάτρας για σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αλλά και Πέμπτη 1η Οκτωβρίου μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε δικηγόρο. Βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, αναμένονται, εργασίες απολύμανσης στο δικαστικό μέγαρο.

Νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, εξακολουθεί να παραμένει ο Πατρινός δικηγόρος που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό

Κλειστά όμως, παραμένουν και τα δικαστήρια στα Καλάβρυτα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε σε δίκη στα Καλάβρυτα την περασμένη Δευτέρα.

Πρώτη Ενημέρωση Τρίτη 12:10 : Συναγερμός έχει σημάνει στο δικηγορικό κόσμο της Πάτρας αφού σύμφωνα με πληροφορίες δικηγόρος έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας βρίσκεται σε απομόνωση ενώ αναβρασμός επικρατεί στο δικηγορικό κόσμο. 

Στα δικαστήρια της Πάτρας, είναι έκδηλη η ανησυχία, ωστόσο ακολουθούνται οι απαραίτητες  οδηγίες προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά του ΕΟΔΥ.

Να σημειωθεί, ότι ήδη ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση τη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανησυχία προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων και στους 3 νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κοροναϊό είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.   Ο ίδιος, με πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτοπυροβολή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο «κόκκινο» επίπεδο, δηλαδή το υψηλότερο του υγειονομικού χάρτη μπήκε η Καστοριά, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, με τον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS μπορείτε να ταξιδεύετε σε όλη την χώρα και να απολαμβάνετε γρήγορες και άνετες διαδρομές, μέσω της ανανεωμένης υπηρεσίας διαλειτουργικότητας Gr
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 101 ετών, η Ευγενία Ασπρούλια.  Είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Θεόδωρο, την Ασπασία, την Ανδριάνα και τον Βασίλη. Ο Βασίλης Ασπρούλιας, δικηγόρος στο επάγγε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search