ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Πάτρα - Βροχές και καταιγίδες «χτυπάνε» πάλι στα δυτικά


Δυνατές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται μεσημέρι της Δευτέρας, "σαρώνοντας" και την Αχαΐα, όπως είχε προβλέψει το έκτακτο καιρικό δελτίο για τη δυτική Ελλάδα. Eχει πλημμυρίσει η οδός Αθηνών, στο ύψους του σούπερ-μάρκετ «Μy Market» και αυτή στη στιγμή στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΔΕΥΑΠ για να προχωρήσει σε απάντληση. 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέχρι και τα 1.259 ευρώ με τις τριετίες μπορεί να φθάσει ο κατώτατος μισθός μετά την 4η αύξηση που ανακοινώθηκε σήμερα Παρασκευή (29/3) στο Υπουργικό Συμβούλιο. Το κέρδος για του . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζόρικο διπλό (79-81), αλλά απολύτως κομβικό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, πήρε ο Παναθηναϊκός AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (29/3) στην Μπολόνια. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προέκυψε ο ένας φιναλίστ των τελικών του EuroCup, καθώς η Παρί έκανε το 2/2 απέναντι στους Λόντον Λάιονς και τσέκαρε το εισιτήριό της για τους αγώνες που θα κρίνουν τον νικητή της . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την 26η νίκη της σε 32 αγώνες στη φετινή EuroLeague πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής (29/3) η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 101-94 του Ερυθρού Αστέρα και βελτίωσε ακόμα περισσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην περιοχή του Λαδόπουλου, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα που βρισκόταν εντός του διαμερίσματος μεταφέρθηκαν στο νο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργαστηρίου αναφέρει: Σήμερα, 29 Μαρτίου 2024, ώρα Ελλάδας 09:12 (UTC 07:12) έλαβε χώρα ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5.9Mw με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο θαλάσσι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση της αστυνομίας για την σύλληψη άνδρα ο οποίος συμμετείχε σε επεισόδιο με άλλον άνδρα και φέρεται να τον κυνήγησε με τσεκούρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, κοντά
Image
Image

Search