ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη του νοσοκομείου « Άγιος Ανδρέας»

 

Mε κορωνοϊό εντοπίστηκε εργαζόμενη  στο νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας.

Πρόκειται,για νοσηλεύτρια των ΤΕΠ. Η γυναίκα είχε γυρίσει από διακοπές , έκανε το τεστ , βγήκε αρνητικό αλλά τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε συμπτώματα και διασπιτώθηκε ότι είναι θετική στον ιό. Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των ετων επαφών της, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σε ασθενείς.

Όπως δήλωσε στο achaianews  ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος "Μας στεναχωρεί το περιστατικό και παράλληλα δείχνει το τρόπο που αντιμετωπίζεται η κατάσταση. Υπάρχει κενό αναφορικά με την επιτροπή λοιμώξεων αφού ο Πρόεδρος της επιτροπής δεν είναι λοιμωξιολόγος. Επίσης υπάρχουν κι άλλα ζητήματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα οποία θα αναδειχθούν από Δευτέρα". Αυτό που προέχει τώρα είναι να εξελιχθεί ομαλά η κατάσταση της υγείας της συναδέλφισσας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση της θετικότητα παρουσιάζουν οι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος - SARS/CoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός/RSV.  Σε υψηλά όμως για την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
Image
Image

Search