ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για γάμους και κέντρα διασκέδασης

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε συγκεκριμένα τα εξής:

- Απαγορεύεται από αύριο Τετάρτη η διέλευση από την Κακαβιά από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ., ενώ από τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί μόνιμο κλιμάκιο

- Από την Κυριακή 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται στην Ελλάδα από την Κακαβιά υποχρεούται σε επταήμερη κατ' οίκον απομόνωση.

- Παρατείνεται το όριο 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κηδείες) έως τις 31 Αυγούστου

- Σε τοπική κλίμακα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης

Επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των πλοίων ανεξαρτήτως αριθμού επιβατών, ενώ απαγορεύονται όλες οι εκδηλώσεις στα πλοία.

Επίσης, υπενθύμισε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε χώρους γραφείων του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όταν υπάρχει επαφή με το κοινό, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα ταξί, στα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία, τα φαρμακεία, τα κομμωτήρια, τους ανελκυστήρες και σε άλλους κλειστούς χώρους. Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας υπάρχει για τις σκάλες και για ανοιχτούς χώρους όπου δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλείς αποστάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search