ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για γάμους και κέντρα διασκέδασης

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε συγκεκριμένα τα εξής:

- Απαγορεύεται από αύριο Τετάρτη η διέλευση από την Κακαβιά από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ., ενώ από τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί μόνιμο κλιμάκιο

- Από την Κυριακή 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται στην Ελλάδα από την Κακαβιά υποχρεούται σε επταήμερη κατ' οίκον απομόνωση.

- Παρατείνεται το όριο 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κηδείες) έως τις 31 Αυγούστου

- Σε τοπική κλίμακα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης

Επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των πλοίων ανεξαρτήτως αριθμού επιβατών, ενώ απαγορεύονται όλες οι εκδηλώσεις στα πλοία.

Επίσης, υπενθύμισε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε χώρους γραφείων του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όταν υπάρχει επαφή με το κοινό, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα ταξί, στα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία, τα φαρμακεία, τα κομμωτήρια, τους ανελκυστήρες και σε άλλους κλειστούς χώρους. Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας υπάρχει για τις σκάλες και για ανοιχτούς χώρους όπου δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλείς αποστάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πάτρας επισκέφτηκαν το καταφύγιο Πρασουδίου στο Παναχαϊκό και διαπίστωσαν ότι είχε πραγματοποιηθεί διάρρηξη. "Οι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στα σχολεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα 34 σχολεία έχουν καταληφθεί από χθες από τους μαθητές και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επιβολή πειθαρχικών μέτρων σε βάρος μαθητών και μαθητριών που μετείχαν στην κατάληψη που έγινε την Παρασκευή στο 7ο Γυμνάσιο του Αγρινίου, προχώρησε η Διεύθυνση, προκαλώντας α . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

 Με τον όρο «σπατάλη τροφίμων» αναφερόμαστε στην απόρριψη τροφίμων, που είναι κατάλληλα για κατανάλωση από τον άνθρωπο, η οποία συντελείται σε όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στα σχολεία της Πάτρας. Συγκεκριμένα 34 σχολεία έχουν καταληφθεί από χθες από τους μαθητές και δηλώνουν πως θα συνεχίσουν αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά τους.   Κεραμέως
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας"  σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως στην πολύχρονη διαδρομή του, την ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ, είχε και έχει ένα και μοναδικό στόχο: ΤΗΝ Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την επιστροφή των φοιτητών περιμένουν στο Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας για να πάρει τα πάνω της και πάλι η επιβατική κίνηση που από το διάστημα της πανδημίας και μετά παραμένει υποτονική. Σύμφωνα με την δι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search