ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τραγωδία στη Ζαχάρω: Τι προκάλεσε τον τελευταίο τσακωμό και το μοιραίο τέλος

 

Ένα προς ένα οι αρχές συλλέγουν τα στοιχεία που θα απαντήσουν στο "γιατί" και θα φωτίσουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 6 Ιουλίου, η τραγωδία στη Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως, όπου ένας 86χρονος, πατέρας εννέα παιδιών, σκότωσε τον 45χρονο γιό του και αυτοκτόνησε.

 

Από τις έως τώρα καταθέσεις και μαρτυρίες προκύπτει ότι πηγή και αφορμή των καυγάδων και των διαφωνίων ανάμεσα στον δράστη και αυτόχειρα, τον 86χρονο πατέρα, και το θύμα, τον 45χρονο γιο, ήταν το γεγονός ότι το θύμα ήταν θαμώνας καφενείου της περιοχής στο οποίο παρέμενε καθημερινά επί πολλές ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός, κατηγορούσε συχνά τον γιο του γιατί, αν και άνεργος, σύχναζε στο καφενείο του χωριού και δεν αναζητούσε δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι εντάσεις και οι προστριβές μεταξύ πατέρα και γιου κορυφώθηκαν το τελευταίο διάστημα όταν ο τελευταίος είχε πάει στο χωριό για να μείνει εκεί την περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού.

 

 

Καθ' όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι εντάσεις ήταν συχνές, μέχρι που κορυφώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας: Ο πατέρας σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον γιό του στα σκαλιά που οδηγούσαν στο σπίτι του 45χρονου και ο πατέρας επέστρεψε στο ισόγειο όπου έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας έφερε τραύμα στο σαγόνι.

 

 

Το οικογενειακό τραπέζι που δεν έγινε ποτέ

Πληροφορίες των τοπικών Μέσων αναφέρουν ότι ο 45χρονος ήταν το μικρότερο από τα εννέα παιδιά του 86χρονου, ο οποίος ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Όπως αναφέρει το patrisnews.gr o δράστης έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα.

 

Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

 

Ως έναν άνθρωπο "σκληρό" τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

 

Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο .

 

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

 

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

 

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί, για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search