ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνοιγμα συνόρων μία εβδομάδα μετά: 113 κρούσματα κορωνοϊού στο σύνολο, 43 "εισαγόμενα"


Aυξημένα τα κρούσματα που… μας δίνει ο κορωνοϊός το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τα συνολικά να είναι 3.562. Ένας ακόμη θάνατος και 193 συνολικά τα θύματα στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

 

Ο κορωνοϊός δεν… πάει διακοπές καθώς οι ειδικοί έχουν βαρεθεί να το λένε: Δεν θα είναι πια ανάμεσά μας μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο.

Μέχρι τότε… ο κορωνοϊός καραδοκεί και πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακόμη περισσότερο τώρα, που ο τουρισμός έχει “ανοίξει” και που τα πανηγύρια έχουν… πάρει φωτιά με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Στην καθημερινή, γραπτή του ενημέρωση, ο ΕΟΔΥ αναφέρει πως υπάρχουν 42 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 3.562.

 

Να σημειωθεί πως στην ενημέρωση του ΕΟΔΥ, γίνεται λόγος για 192 νεκρούς συνολικά, ωστόσο η ενημέρωση αφορά στα στοιχεία μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 06.07.2020, ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό πως σημειώθηκε και ο θάνατος Νο 193 στην χώρα μας.

 

Κορωνοϊός: Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ

 

“Σήμερα ανακοινώνουμε 43 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3562, εκ των οποίων το 54.6% άνδρες αφορά άνδρες. 852 (23.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1936 (54.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

 

11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 59 ετών. 5 (45.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 120 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search