ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

23.500 άτομα είδαν διαδικτυακά τον «Μακμπέθ» του Εθνικού

Περίπου 23.500 θεατές που μένουν σπίτι, παρακολούθησαν διαδικτυακά την χθεσινή παράσταση Μακμπέθ του Εθνικού Θεάτρου. Μια προβολή έπειτα από πρωτοβουλία των υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που σε συνεργασία αποφάσισαν να προβληθούν παραστάσεις που διακόπηκαν. Οι προβολές είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο κοινό μέσω σχετικών σελίδων.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Κυριακή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα προβληθεί διαδικτυακά ΕΔΩ η παιδική παράσταση «Χίλιες και μια Ιστορίες».

«Κίνδυνος υπερφόρτωσης δικτύου» με το Μένουμε σπίτι

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υπερφόρτωσης του Διαδικτύου λόγω της εκτεταμένης χρήσης αυτήν την περίοδο λέγοντας ότι «είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ώστε να επιλύσουμε τα όποια ζητήματα ενδεχομένως προκύψουν. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να χαράζουμε μια κοινή στρατηγική βασισμένη σε βέλτιστες πρακτικές και άμεσες παρεμβάσεις».

Ο κ. Πιερρακάκης μίλησε για τον αριθμό 13033 ότι «σχεδιάστηκε αυστηρά και μόνο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και - όπως όλα τα περιοριστικά μέτρα - θα πάψει να ισχύει μόλις οι επιστήμονες κρίνουν ότι έχει περάσει ο κίνδυνος», ενώ επανέλαβε ότι η ψηφιοποίηση του Δημοσίου ήταν μια εκκρεμότητα που μετατράπηκε σε αναγκαιότητα για τη χώρα. «Η πολιτική μας ήταν ήδη σχεδιασμένη και δεν άλλαξε - αυτό που μεταβλήθηκε λόγω της πανδημίας ήταν ο χρόνος της υλοποίησής της» συμπλήρωσε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search