ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει στο κοινό μερικές σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Στην τόσο δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα ρεπερτορίου της πρωτεύουσας, με μία διαδρομή που μετρά σχεδόν 35 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό, αλλά και σε φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές σχολών υποκριτικής τέχνης, να παρακολουθήσουν σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, έξι παραστάσεις «σταθμούς» από το διεθνές δραματολόγιο και μία από την ελληνική λογοτεχνία.

Πρόκειται για έξι εμβληματικές παραστάσεις, που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνήθηκαν από τους κριτικούς, σε σκηνοθεσίες των Λευτέρη Βογιατζή, Στάθη Λιβαθινού, Μίνου Βολανάκη, Δημήτρη Καραντζά και Νίκου Μαστοράκη.

Μείνετε σπίτι, μπείτε στο www.theatroodoukefallinias.gr και δείτε:

– Κυριακή 5 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού

– Δευτέρα 6 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «H κυρία από τη θάλασσα» του Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Μίνωα Βολανάκη

– Τρίτη 7 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Φρήντριχ Ντύρενματ, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

– Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «O Γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

– Πέμπτη 9 Απριλίου, από τις 11.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. της επομένης: «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις διεκόπησαν λόγω της πανδημίας.


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search