ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Αποκριάτικος μασκέ χορός στο Royal

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας ως διοργανωτής του Πατρινού Καρναβαλιού έχει ανεβάσει στροφές αφού όπως είναι φυσικό οι προετοιμασίες εντείνονται με πυρετώδεις ρυθμούς όσο πλησιάζουμε προς την κορύφωση των εκδηλώσεων. Όμως το Καρναβάλι είναι πηγή χαράς, διασκέδασης, ζωής, ευρηματικότητας και φαντασίας και θα ήταν αφύσικο η ίδια η Κοινωφελής Επιχείρηση να μην έχει τον δικό της χορό. Ειδικά φέτος που το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι ο κύκλος, σας περιμένει για χορούς κυκλωτικούς με ή χωρίς φουρώ.

Έτσι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00, περίπου δυο εβδομάδες πριν την κορύφωση του κεφιού σας προσκαλεί στον αποκριάτικο μασκέ χορό της στο Royal Theater.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της πρόσκλησης:

«Είπαμε φέτος να ξεδώσουμε λιγάκι…

Το κυκλο-φορήσαμε έτσι, το κυκλο-φορήσαμε αλλιώς

και αποφασίσαμε με φουρώ ή χωρίς,

να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως στο Royal Theatre

στις 17 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 22.00.

Θα φάμε, θα πιούμε και με χορούς κυκλωτικούς θα το χαρούμε. Αυτά!»

Τιμή: 15 ευρώ

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για τη στήριξη του δεκατιανού των μαθητών στα σχολεία της πόλης μας.

*Προσκλήσεις διατίθενται:

-στο περίπτερο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην πλατεία Τριών Συμμάχων

-στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50-1ος όροφος)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-390914 και 2610-390915.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search