ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To πρόγραμμα της εβδομάδας του Πολύεδρου

 Τρίτη 19       7.00 μ.μ       Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας αυτή τη Τρίτη θα συζητήσει το τελευταίο βιβλίο της Μάρως Δούκα «Πύλη εισόδου» , που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη.

.                      

 

Σάββατο 23    11 με 1 μεσημέρι      Οι θησαυροί των βιβλίων - παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με την  έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Πολύεδρο για παιδιά μέχρι 12 ετών   

                                  

Σάββατο 23           1 το μεσημέρι            Μιλάμε με τον Γεράσιμο Γεννατά για την παράσταση «ΟΙ ΤΟΠΟΙΕΙΝΑΙ ΗΧΟΙ», του συγγραφέα και τουμπίστα Γιάννη Ζουγανέλη και                             την σημασία της Μουσικής στην πόλη της Πάτρας. Στην συζήτηση συμμετέχουν η Μάρια Φλωράτου, σκηνοθέτης της  παράστασης και ο Χρήστος Λούκας μαέστρος της μπάντας του ΔήμουΠατρέων.

.

Τελειώνει …                         η  ομαδική έκθεση ζωγραφικής 

                                                   «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού»

                                       Συμμετέχουν  στην έκθεση οι: Βελαώρας Χάρης,

                                       Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης,

                                       Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα,

                                       Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος,

                                       Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη,

                                       Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, 

                                       Φιλιπποπούλου Ελένη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

ανθασμένη και προκλητική χαρακτηρίζει την απόφαση Ερντογάν για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο μουφτής Κομοτηνής, Δρ. Χαλήλ Τζιχάντ, εκφράζοντας φόβο ότι μπορεί να προκαλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει ανησυχήσει τους λοιμωξιολόγους που πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο σκοτάδι παραμένει εδώ και μια ώρα μεγάλο τμήμα του κέντρου της Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην οδό Βορείου Ηπείρου, Μαιζώνος, Κορίνθου με πολλούς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Βραχνέικα. Tο τροχαίο έγινε στην παραλιακή οδό, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει το σημείο. Ωστόσο φαίνεται πώς αυτόπτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Κανένα παιδί χωρίς οικογενειακή θαλπωρή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αμέσως μετά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το «Σκαγιοπούλε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search