ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To πρόγραμμα της εβδομάδας του Πολύεδρου

 Τρίτη 19       7.00 μ.μ       Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας αυτή τη Τρίτη θα συζητήσει το τελευταίο βιβλίο της Μάρως Δούκα «Πύλη εισόδου» , που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη.

.                      

 

Σάββατο 23    11 με 1 μεσημέρι      Οι θησαυροί των βιβλίων - παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με την  έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Πολύεδρο για παιδιά μέχρι 12 ετών   

                                  

Σάββατο 23           1 το μεσημέρι            Μιλάμε με τον Γεράσιμο Γεννατά για την παράσταση «ΟΙ ΤΟΠΟΙΕΙΝΑΙ ΗΧΟΙ», του συγγραφέα και τουμπίστα Γιάννη Ζουγανέλη και                             την σημασία της Μουσικής στην πόλη της Πάτρας. Στην συζήτηση συμμετέχουν η Μάρια Φλωράτου, σκηνοθέτης της  παράστασης και ο Χρήστος Λούκας μαέστρος της μπάντας του ΔήμουΠατρέων.

.

Τελειώνει …                         η  ομαδική έκθεση ζωγραφικής 

                                                   «Tο μπλε της θάλασσας και τ’ουρανού»

                                       Συμμετέχουν  στην έκθεση οι: Βελαώρας Χάρης,

                                       Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης,

                                       Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα,

                                       Μπακάλου Παρασκευή, Νικολάου Νίκος,

                                       Νικολοπούλου Όλγα, Παπαδουλή Αφροδίτη,

                                       Πετράκη Αναστασία, Ράμμος Κωσταντίνος, 

                                       Φιλιπποπούλου Ελένη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε αποκαλύψεις σχετικά με την υιοθεσία από το παιδί της. Κι όλα αυτά, ενώ το συγκεκριμένο παιδί ζει με τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή την Κυριακή  8  Δεκεμβρίου  2019  στις 6 το απόγευμα, στη  Χριστιανική Εστία Πατρών στην οδό Μιαούλη  57,  θα μιλήσει  ο  αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος που είναι και Ιεροκή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μια νέα έρευνα που έγινε στην Κορέα έδειξε ότι το συχνό βούρτσισμα των δοντιών συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Προηγούμενες μελέτες έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη πήραν οι 5 κατηγορούμενοι για 5 αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την 11η Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδριάζει το Σώμα με τα παρακάτω  θέματα: Καθορισμός συντελεστών έτους 2020 για: α) Τέλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετήθηκε στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου την Παρασκευή το πρωί και το Σάββατο υπό βροχή μάλιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων ξεκίνησαν  τον υπόλοιπο στολισμό ενόψε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search