ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απτόητος ο «Μώμος», έρχεται διαδικτυακά

Τριάντα μία συμμετοχές -από τη Δράμα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης κι από τις Βρυξέλλες μέχρι τη Σάμο- μετρά η 13η διοργάνωση του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος».

Τους καλεσμένους θα υποδεχτούν το Πατρινό Καρναβάλι με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση, το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμπαράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

>Θα γίνουν 12 ωριαία αφιερώματα, ένα για κάθε χρονιά, στους προηγούμενους Μώμους, μέσω τηλεοπτικών σταθμών και διευθύνσεων του διαδικτύου, σε όλη τη διάρκεια του φετινού Καρναβαλιού.

>Θα αναρτηθούν οι φετινές υποψηφιότητες σε διαδικτυακή πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ.

>Θα ανακοινωθούν τα 10 καλύτερα σατιρικά δρώμενα που προέκρινε η Επιτροπή Επιλογής του Φεστιβάλ και θα αναρτηθούν (ως ενιαία παράσταση), με συνδετικά ιντερμέδια του ΕΣΠ «Ρεφενέ» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ. Η ίδια παράσταση, την ίδια ώρα, θα προβληθεί και σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

>Την ίδια μέρα, στις 10 μ.μ. και μετά την ανάρτηση/προβολή της ενιαίας παράστασης και σε διαδικτυακή επικοινωνία, θα ψηφίσουν και οι 31 εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων, για τα 3 βραβεία της χρονιάς.

>Ολες οι φετινές συμμετοχές θα παραμείνουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού και θα προβάλλονται από τηλεοπτικούς σταθμούς, μέχρι την Κυριακή 14 Μαρτίου, τουλάχιστον. (φωτ. Θεατρική ομάδα «Θεαρίλιον» Ιλίου Αττικής).

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αύριο, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, θα προβούν σ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών σε κλάδους του κόμβου Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,3), θα εφαρμοστεί ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας από την Δευτέρα 01/03/2021 στις 7:00 το πρωί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (driv
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας. Πρώτη Ενημέρωση: Νέα συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα, υπέρ του Δ. Κουφοντίνα. Ήδη έχουν ξε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search