ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πατρινό Καρναβάλι 2021: Ετοιμαστείτε για το «ΜπαλκοΝΑΤΟ»!

Το σύνθημα για την έναρξη δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου με το διαδικτυακό πάρτι και η καρναβαλική ομάδα «του χρόνου μπούλες» προχώρησε την Κυριακή στην πρώτη της δράση! Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, στις 17.01 ακριβώς ανακοινώθηκε το... ΜπαλκοΝΑΤΟ!

Και τι περιλαμβάνει αυτό; Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σε όλη την Πάτρα την μεγάλη/ Κάθε μπαλκόνι θέα έχει αλλη/ Αρακάς, κουκιά, ρεβύθια στόλισε το με πλουμήδια/ Ανηθος, σπανάκι, ρύζι Καρναβάλι να θυμίζει!!!».

Ετσι μας καλούν να στολίσουμε καρναβαλικά τα μπαλκόνια μας, τα «τετραγωνικά ελευθερίας που μας έχει αφήσει η πραγματικότητα της ζωής».

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ό,τι στοιχεία, χρώματα και υλικά φανταστεί. Και αφού είναι έτοιμος, στέλνει με μήνυμα την ακριβή διεύθυνση του μπαλκονιού μαζί με μια φωτογραφία του, στη σελίδα της ομάδας «του χρόνου μπούλες» και από όλα τα μπαλκόνια θα περάσει drone που θα τα απαθανατίσει και έτσι θα δημιουργηθεί ένα βίντεο όπου θα εμφανίζονται όλα, ένα βίντεο που μπορεί να είναι διαρκείας λίγων λεπτών ή πολλών ωρών, ανάλογα τις συμμετοχές.

Ετσι λοιπόν έως και την Τσικνοπέμπτη όσοι θέλουν μπορούν να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να στολίσουν τα μπαλκόνια τους, ανεβάζοντας αν θέλουν τη φωτογραφία τους με το Καρναβαλικά στολισμένο μπαλκόνι τους σε facebook και instagram βάζοντας τα hashtags: #μπαλκονάτο #του_χρόνου_μπούλες #πατριΝΟ_καρναβαλι_2021.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μία μόνο δόση του εμβολίου των Pfizer και BioNTech κατά της Covid-19 μειώνει τον αριθμό των ασυμπτωματικών κρουσμάτων και μπορεί να περιορίσει σημαντικά τον κίνδυνο μετάδοσης του ι . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου, αύξηση των ενέργων κρουσμάτων και συνεχιζόμενη πίεση στο σύστημα υγείας, κυρίως στην Αττική, διαπιστώνουν οι επιστήμονες την τελευταία εβδομάδα, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση παρουσίασε το επιδημιολογικό φορτίο στην Επικράτεια κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, με τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων να έχει αυξηθεί και να εκτιμάται σε 12.00 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάπτυξη του ποδηλατικού αθλητισμού και τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας, η οποία υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εται
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Κοινοβουλευτική αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατέθεσαν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας ΜάρκουΜάρκου και Σία Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (driv
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search