ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυο οι τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού 2021

Η ημέρα έναρξης του φετινού διαφορετικού λόγω συνθηκών Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει. Στις φετινές διαφοροποιήσεις και η παρουσία δυο τελάληδων που θα μεταφέρουν σε όλη τη πόλη την έναρξη του θεσμού για το 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ημέρες την πόλη θα περιδιαβούν δυο τελάληδες. Ένας άνδρας και μια γυναίκα που είχαν αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και κατά το παρελθόν. Η Μαρία Αγουρίδη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην περυσινή διοργάνωση καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα τελάλης του καρναβαλιού, ενώ μετά από αρκετά χρόνια το ρόλο του τελάλη αναλαμβάνει και ο Γιώργος Λογαράς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο θα μετακινούνται με το άρμα που αυτές τις ημέρες τελειοποιείται στο καρναβαλικό εργαστήρι του δήμου Πατρέων.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άρμιν Λάσετ είναι ο νέος αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Έπειτα από δύο ψηφοφορίες ο κ. Λάσετ έλαβε 521 ψήφους, στο πλαίσιο του συνεδρίου το οποίο πραγματοποιεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα και πλέον η συζήτηση στρέφεται στις υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης και κυρίως στην τρίτη λυκεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνοδός. Πιθανότερο σενά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα , αλλά και στην Αχαϊα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί το Σάββατο , στην Πάτρα, από 5 έψ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search