ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Κωστή Παλαμα: Στήριξη του Ολυμπιακού Υμνου

Με ιδιαίτερη πολιτιστική ευαισθησία και ακαδημαϊκή αξιοπρέπεια ανταποκρίθηκε η Σύνοδος των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και στην 95η Σύνοδο των Πρυτάνεων, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ομόφωνα έκφρασε την απόφασή τους στο κάλεσμα της Ολυμπιακής Κίνησης του Συλλόγου-Ομίλου Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» και την πρόταση του Πανεπιστημίου Πάτρας, για την στήριξη ανάδειξης του Διαχρονικού και Παγκόσμιου Συμβόλου του Ολυμπισμού του Ολυμπιακού ύμνου του Κωστή Παλαμά, ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά.

Μια σημαντική πρωτοβουλία-απόφαση του Πανεπιστημίου Πάτρας που τιμά προσωπικά τον πρύτανη Χ. Μπούρα και συλλογικά την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου που μαζί με την δυναμική απόφαση στήριξης της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και τους Διεθνείς οργανισμούς θα αναδείξει το μέγεθος του επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού κύρους που καλλιεργεί και προβάλλει ο Ολυμπιακός ύμνος του Κωστή Παλαμά για τις Νεολαίες όλου του Κόσμου.

Στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, παρευρέθηκαν τα μέλη της Ολυμπιακής Κίνησης του Συλλόγου και Ομίλου Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» Θεόδωρος Μαλλιάς (πρόεδρος), Λουκάς Γεωργίου, Σοφία Μαλλιά, Γεωργία Γιάχου, Παναγιώτα Μπουζούκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, αλλά και για τις επιδοτήσεις δανείων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μίλησε σήμερα στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα σήμερα . Ωστόσο, το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι προαιρετικό και τα καταστήματα, βάσει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορονοϊός, lockdown, μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, αναστολές και παρατάσεις για πληρωμές υποχρεώσεων. Όλα αυτά έριξαν τα δημόσια έσοδα κατά σχεδόν 3 δισ. το γ’ τρίμη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας έδωσε το πράσινο φως για να χορηγείται κολχικίνη σε ορισμένους ασθενείς με κορονοϊό. Πρόκειται για ένα γνωστό και φθηνό καρδιολογ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα σήμερα . Ωστόσο, το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι προαιρετικό και τα καταστήματα, βάσει της σχετικής απόφαση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πένθος βυθίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Υπαστυνόμου Α’ Δημήτρη Κίτσου υποδιοικητή της Τροχαίας Πύργου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 53 ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αττική και ειδικά το κέντρο της Αθήνας, εξακολουθεί να προβληματίζει τους επιστήμονες που κάθε μέρα, μετρούν εκατοντάδες νέους “θετικούς” στον Κορωνοϊό.Πως κατανέμονται τα κρούσματα που ανακοίνωσε ο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search