ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2021 - Όροι και διευκρινήσεις

Διευκρινήσεις για το Διαγωνισμό Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 & το Καρναβάλι των μικρών έδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, κατόπιν ερωτημάτων σχετικά με τους όρους προκήρυξης του Διαγωνισμού Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 και του Καρναβαλιού των Μικρών 2021, διευκρινίζει ότι στον διαγωνισμό δεν λαμβάνονται υπόψιν οι προτάσεις που κατατίθενται από ιδιωτικές εταιρείες. Όμως, αυτός ο όρος σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει επαγγελματίες, ώστε να καταθέσουν την πρότασή τους ατομικά ως δημιουργοί, ανεξάρτητα από τον αν αποτελούν μέλη μιας επιχείρησης.

Αδιαμφισβήτητα, η πόλη μας έχει κορυφαίους επαγγελματίες και ανερχόμενους εργαζόμενους του κλάδου. Για τον λόγο αυτό, η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας μέσω του Διαγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα πανελλήνιας προβολής τους και ειδικά τη φετινή χρονιά, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς της ιστορίας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Προδιαγραφές αφίσας

Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50Χ70 cm για την αφίσα.

Format / Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300 dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

Στην αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2021» για το Πατρινό Καρναβάλι και «Καρναβάλι των Μικρών 2021» για το Καρναβάλι των Μικρών, χωρίς ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, απόφοιτοι και φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών, Σχολών Γραφιστικών Τεχνών, καλλιτέχνες.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρείες πάσης φύσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα: Αφίσα Πατρινό Καρναβάλι και Αφίσα Καρναβάλι Μικρών. Στην αποστολή τους οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να ξεχνούν το όνομά τους, το τηλέφωνό τους (κινητό και σταθερό) και το email τους.

Διάρκεια διαγωνισμού και υποβολής συμμετοχών: 21-12-2020 έως 01-02-2021 και ώρα 23:59.

  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Σπυρόπουλος. Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από «Το Πρωινό» θέλησε να δώσει τα νεότερα για την κα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιά στην οδό Κανάρη έκαναν πολίτες, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε σε ακάλυπτο χώρο ενός τριώροφου κτιρίου όπου υπάρχουν σκουπίδ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για την Πρωτομαγιά: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει για ψήφιση το άθλιο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, που φέρνει τις «ανατροπές του . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το γενικό πληθυσμό εκ μέρους της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ.   Για αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου προγραμμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυσπιστία για το εμβόλιο της AstraZeneca παρατηρείται 8στην Αιτωλοακαρνανία, θέμα που έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο μετά τις αναφορές για περιπτώσεις θρόμβωσης των αγγείων με θρομβοπενία, χαμηλά δηλα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τετάρτη 14 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, σχετικά με την ανάγκη παράτασης των μισθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search