ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρι ακροβατικών πανιών και σκηνικής παρουσίας

Κάθε Πέμπτη από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο θέατρο Γραμμές Τέχνης θα πραγματοποιείται το καινοτόμο εργαστήρι συνδυασμού ακροβατικών (εναέριων και εδάφους) από την Ευτυχία Χρυσοβέργη, με αμιγώς σκηνικές τέχνες, όπως Υποκριτική, Σχεδιασμός Φωτισμών, Χρήση Σκηνικών Αντικειμένων.

Το εργαστήρι θα χωριστεί σε τρεις θεματικές ενότητες:

1ο τρίμηνο: Ενασχόληση με τη γνωριμία και την οικειοποίηση του χώρου, της ομάδας, της διδάσκουσας, της χρήσης των πανιών. Εκμάθηση της τεχνικής των εναέριων ακροβατικών και η γνωριμία του κινούμενου σώματος με το έδαφος, θα μονοπωλήσει το 2ο διάστημα..!

2ο τρίμηνο: Συνδυασμός όλων όσα μάθαμε στο 1ο τρίμηνο με βασικές αρχές υποκριτικής και κατανόησης κι εκφοράς κειμένου και σκηνοθετικής γραμμής με λόγο και κίνηση, με αρωγό τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θεόδωρο Κανδηλιώτη. Τελικός στόχος, ο συνδυασμός λόγου και κίνησης σε όλους τους υποκριτικούς άξονες!

3ο τρίμηνο: Πειραματισμοί με εικαστικές κατασκευές (σκηνικά αντικείμενα, installation, μάσκες, καπέλα κ.λπ.) υπό τις οδηγίες του Eno Shkodrani. Αρχικά θα προσεγγίσουμε τη σκηνογραφία θεωρητικά και το πώς αυτή χρησιμοποιείται στο σύγχρονο κυρίως θέατρο.

Στο τέλος της σεζόν, θα επιχειρηθεί η σύνθεση και αποκωδικοποίηση των όσων έγιναν το προηγούμενο διάστημα και οι συμμετέχοντες θα στοχεύσουν στη δημιουργία παραστασιακού υλικού.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6998060606 & 6937341717

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search