ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρι ακροβατικών πανιών και σκηνικής παρουσίας

Κάθε Πέμπτη από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο θέατρο Γραμμές Τέχνης θα πραγματοποιείται το καινοτόμο εργαστήρι συνδυασμού ακροβατικών (εναέριων και εδάφους) από την Ευτυχία Χρυσοβέργη, με αμιγώς σκηνικές τέχνες, όπως Υποκριτική, Σχεδιασμός Φωτισμών, Χρήση Σκηνικών Αντικειμένων.

Το εργαστήρι θα χωριστεί σε τρεις θεματικές ενότητες:

1ο τρίμηνο: Ενασχόληση με τη γνωριμία και την οικειοποίηση του χώρου, της ομάδας, της διδάσκουσας, της χρήσης των πανιών. Εκμάθηση της τεχνικής των εναέριων ακροβατικών και η γνωριμία του κινούμενου σώματος με το έδαφος, θα μονοπωλήσει το 2ο διάστημα..!

2ο τρίμηνο: Συνδυασμός όλων όσα μάθαμε στο 1ο τρίμηνο με βασικές αρχές υποκριτικής και κατανόησης κι εκφοράς κειμένου και σκηνοθετικής γραμμής με λόγο και κίνηση, με αρωγό τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θεόδωρο Κανδηλιώτη. Τελικός στόχος, ο συνδυασμός λόγου και κίνησης σε όλους τους υποκριτικούς άξονες!

3ο τρίμηνο: Πειραματισμοί με εικαστικές κατασκευές (σκηνικά αντικείμενα, installation, μάσκες, καπέλα κ.λπ.) υπό τις οδηγίες του Eno Shkodrani. Αρχικά θα προσεγγίσουμε τη σκηνογραφία θεωρητικά και το πώς αυτή χρησιμοποιείται στο σύγχρονο κυρίως θέατρο.

Στο τέλος της σεζόν, θα επιχειρηθεί η σύνθεση και αποκωδικοποίηση των όσων έγιναν το προηγούμενο διάστημα και οι συμμετέχοντες θα στοχεύσουν στη δημιουργία παραστασιακού υλικού.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6998060606 & 6937341717

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η χαρά των φίλων του κινηματογράφου από σήμερα, αρχίζει το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (25/11-4/12) το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά δωρεάν και εξ ολοκλήρου διαδικτυακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βlack Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και κατοίκων στην περιοχή της Αρόης σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπολία των αστυνομικών για τον έλεγχο ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενους ασθενείς απο το Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βlack Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματάρχες. Συνωστισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και κατοίκων στην περιοχή της Αρόης σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπολία των αστυνομικών για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search