ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου η Εκθεση «Εκ-Μαγεία»

Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η διάρκεια της εικαστικής εγκατάστασης «Εκ-Μαγεία», της ομαδικής έκθεσης Πατρινών καλλιτεχνών «Μεταμόρφωσις-Μέθεξις», που φιλοξενούνται σε αίθουσες των Παλαιών Σφαγείων, της έκθεσης της κατασκευής του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων με αφορμή τον κορoνοϊό και επίκεντρο τον άνθρωπο και το Καρναβάλι της Πάτρας που φιλοξενείται στον υπαίθριο χώρο των Παλαιών Σφαγείων και της έκθεσης αρχειακών καρναβαλικών φωτογραφιών από τα αρχεία της ΚΕΔΗΠ και του Ν.Ε. Πολίτη στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά από 19.00 έως 22.00. Θα υπάρχουν καθημερινά θεματικές ξεναγήσεις στις εκθεσιακές ενότητες στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων από τις 19.00 έως τις 21.00 από μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας που θα βρίσκονται στον χώρο για το κοινό.

Η παράταση της διάρκειας των εκθεσιακών ενοτήτων υπαγορεύτηκε λόγω της αυξημένης προσέλευσης και ενδιαφέροντος του κοινού τις προηγούμενες μέρες και κατόπιν αιτήματος πολλών συμπολιτών που δεν πρόλαβαν να τις επισκεφτούν.

Η εικαστική εγκατάσταση και οι εκθέσεις άρχισαν στις 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού Sparc που υλοποιήθηκε από 21 έως 27 Σεπτεμβρίου και χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία-Interreg Greece-Italy 2014-2020.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιήθηκαν από τον Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Εργου).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search