ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αίγιο: Ξεκινούν τα μαθήματα στο Χορευτικό Εργαστήρι

Ξαναρχίζουν οι χοροί στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου από την 1η Οκτώβρη 2020.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι δάσκαλοι χορού, αποφάσισαν την έναρξη των μαθημάτων χορού από τις αρχές Οκτώβρη προτάσσοντας την ασφάλεια και την υγεία των χορευτών και μελών του συλλόγου. Στηριζόμενοι στις αποφάσεις της πολιτείας και στα πρωτόκολλα που προτείνονται, τα μαθήματα χορού θα γίνονται κανονικά αλλά με μειωμένο αριθμό μαθητών/χορευτών και με κάποια άλλα σημαντικά μέτρα (χρήση αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, απολύμανση χώρου, αερισμός καθ’ όλη τη διάρκεια μαθημάτων κτλ). Οι συμμετέχοντες χορευτές-τριες θα ενημερωθούν αναλυτικά από τους δασκάλους χορού με την έναρξη των μαθημάτων.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων με κατανομή σε όλες τις μέρες της εβδομάδας από Δευτέρα ως και Παρασκευή. Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές για νέα μέλη/χορευτές για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει στη συγκρότηση των τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στους δασκάλους χορού και καθημερινά στην αίθουσα του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου (Ανδρέου Λόντου 49, τηλέφωνο 2691020041).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“ O κύριος πρωθυπουργός σήμερα εξήγγειλε πομπωδώς κάτι που είναι λιγότερο από αυτό το οποίο ισχύει και αποζημιώνεται”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός για την εξαγγελ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Α.Ο. Αχαγιά 82, ανακοινωσε ότι αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός σε τεστ για Covid 19. H ομάδα έχει ήδη τεθεί σε απομόνωση 14 ημερών, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο και αυρι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσχηματική και άκαιρη χαρακτήρισε μιλώντας στην Βουλή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Πάρου καθώς έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βλαχογιάννης. Οπως μεταδίδει το naxostimes. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία , συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει  όλες οι ελληνικές ομάδες «Stop5G», να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας επιβλήθηκε, χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Αίγιο, διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό σημείωμα του συλλόγου Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου “Γιάννης Βλαχογιάννης”, όπου φοιτούσε ο άτυχος 13χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του μετά από χειρουργική επέμβα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search