ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Σήμερα δράσεις για παιδιά στην Πλαζ - Κρυμμένος Θησαυρός - "Ζητείται κλόουν"

Σήμερα από τις 11.00 έως τις 16.00 στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ θα πραγματοποιηθεί μια πληθωρική εκδήλωση για τους μικρούς. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού Sparc.

 

Η ομάδα X-Saltibagosθα παρουσιάσει την παράσταση «Ζητείται κλόουν». Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στις τεχνικές του τσίρκο, την κλοουνερί και το κουκλοθέατρο και αποτελεί τμήμα του Φεστιβάλ Θεάτρου του έργου.

 

Έξι κλόουν προσπαθούν απεγνωσμένα να προσληφθούν σε ένα θέατρο που έχει βάλει αγγελία και ζητά το νούμερο με την καταπληκτικότερη μεταμόρφωση. Οι κλόουν προσπαθούν να δώσουν φυσικά τον καλύτερο εαυτό τους βάζοντας όμως τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον. Ποιος τελικά θα πάρει την θέση; Πώς τελικά μπορεί να γίνει η καλύτερη μεταμόρφωση;

Συμμετέχουν 6 κλόουν-ακροβάτες και 2 μουσικοί. Συγκεκριμένα οι Μπάμπης Αρταβάνης, Μαρία Βάρσου, Γιώργος Γαρόζης, Νίκος Γαρόζης, Νίκος Γεωργακόπουλος, Μαρία Θεοδωροπούλου, Θανάσης Κανελλάκης και Ευτυχία Χρυσοβέργη.

 

 

ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Επίσης από τις 11.00 έως τις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Παιδικός Κρυμμένος Θησαυρός, που διοργανώνεται από το πλήρωμα 159, νικητές του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού.

Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού με Κρυμμένο Θησαυρό για Παιδιά!

Το κλασικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού, το οποίο συντέλεσε στη δημιουργία των πληρωμάτων, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα Καρναβαλικό Φεστιβάλ στην Πάτρα. Το πλήρωμα 159, νικητές του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού, διοργανώνουν ένα παιχνίδι για παιδιά, ηλικίας 7-13 ετών, με παιχνίδια, γρίφους, πλοήγηση και εύρεση κρυμμένου θησαυρού, μία μικρογραφία όλων των δράσεων του παιχνιδιού των μεγάλων προσαρμοσμένη για παιδιά, που έχει σκοπό να διασκεδάσει, να αναπτύξει συνεργασίες και να μεταφέρει το καρναβαλικό κλίμα στους μελλοντικούς καρναβαλιστές!

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και τις αποστάσεις. Για τους μεγάλους, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος εκτός του χώρου παιχνιδιών που θα μπορούν να κάτσουν, ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται στις κερκίδες που έχουν τοποθετηθεί εντός του εκπαιδευτικού πάρκου.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και το Φεστιβάλ Θεάτρου υλοποιούνται από το Δήμο Πατρέων στο πλαίσιο του έργου SPARC και η διοργάνωση των δράσεων υποστηρίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας (Συνδεδεμένος Εταίρος του Έργου).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search