ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναζητά θεατρικό παραγωγό- Δημοσιεύθηκε η σχετική προκήρυξη

Θεατρικό παραγωγό αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους πρόταση για την παραγωγή μίας παράστασης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή «Υπηρεσιών θεατρικών εργαστηρίων και παράστασης». Συγκεκριμένα απαιτείται η διοργάνωση μιας θεατρικής παραγωγής με τον τίτλο «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη» που θα παρουσιαστεί μεταξύ των ημερομηνιών 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2020 από μία φορά στην Πάτρα και στην Κέρκυρα και δύο φορές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις πόλεις Ruvo di Puglia και Lecce σε αντίστοιχα φεστιβάλ που διοργανώνονται από τους εταίρους του έργου.

Μάλιστα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και σίτισης όλων των συντελεστών της παράστασης και της μεταφοράς των σκηνικών στην Κέρκυρα και στην Ιταλία δεν θα επιβαρύνουν τον ανάδοχο.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα διαμονής και σίτισης της ομάδας έργου κατά τη διάρκεια των δοκιμών και παραστάσεων στην Πάτρα και όπου αλλού χρειαστεί.

Πρόκειται για διαγωνισμό για την παροχή «Υπηρεσιών καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής δημιουργίας και ερμηνείας» στα πλαίσια του έργου «NETT» του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece –Italy 2014-2020» και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 5η Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00 Η διαδικασία του διαγωνισμού θα διενεργηθεί στην έδρα της υπηρεσίας μας (Όθωνος Αμαλίας 6, ΠΑΤΡΑ, 1ος όροφος) την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00. Σε περίπτωση αλλαγής οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου σκοπεύουμε να ανοίξουμε την Αγία Σοφία για προσευχή, ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή την ώρα απευθύνει διάγγελμα στον τουρκικό λαό.Ο Τούρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού άσκησε ο Εισαγγελέας στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο αστυνομικός που φέρεται ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναζητείτο στο πλαίσ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 60 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για το κυβερνητικό επιτελείο. Και αυτό γιατί ο ειδικός αλγόριθμος βάσει του οποίου διεξάγονται και τα δειγματοληπτικά τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την επιτυχία του στις φετινές πανελλήνιες μίλησε ο Γιώργος Κατσαλάς ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια. Όπως είπε πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τεστ κοπώσεως χωρίς κλιματισμό και με ανεμιστήρα που υπολειτουργεί. Σε συνθήκες σάουνας ασφαλισμένοι περιμένουν έξω από το μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο οδοντιατρείο ο ιδρώτας των ασφαλισμένων να τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου του  με θέμα:  
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search