ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Στηρίζουμε κάθε μέτρο για την απαγόρευση της κυκλοφορίας

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την απαγόρευση μετακινήσεων. «Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει κάθε μέτρο που συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και την προστασία της ανθρώπινης ζωής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, μετά το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, με τον πρωθυπουργό. Κατά τη διάρκεια αυτής, η κα Γεννηματά αναφέρθηκε στην πρότασή της για το δίκτυο πρώτης γραμμής με βάση τα στελέχη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το οποίο κατέθεσε δημόσια το ΚΙΝΑΛ τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα, η κα Γεννηματά υπογράμμισε το ζήτημα της προμήθειας φαρμάκων στους μεταμοσχευμένους ασθενείς, όπου εντοπίζεται πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

. . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Βραζιλία μετατράπηκε χθες Πέμπτη στη χώρα που κατατάσσεται τρίτη παγκοσμίως ως προς τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, που ξεπέρασαν τα 34.000, αφήνοντας πί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η μαυροντυμένη γυναίκα μιλά  καλά ελληνικά. Οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη την φωνή της δράστιδας με το βιτριόλι. Από την χροιά και την ανάλυση της φωνής διαπιστώνουν ότι είνα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι αρχές θα επιβάλλουν lockdown σε δεκαπέντε πόλεις της Τουρκίας το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να αποτρέψουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενημέρωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο που πέρασε και περνάει η Χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε και υπάρχει ακόμα φόβος σχετικά με την προσέλευση των πολιτών στα νοσο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:23, 28, 42, 44, 45 ΤΖΟΚΕΡ: 11 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ    ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ    ΚΕΡΔΗ5+1                     2          5.767.436,935                         6          31.508,064+1            
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search