ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Η κυβέρνηση διαψεύδει κάθε καλόπιστη προσδοκία

Για αναγκαιότητα ανατροπής των δεξιών νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης που πλήττουν τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας έκανε λόγο ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, ο πρώην υπουργός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πολύ νωρίτερα του αναμενομένου, η κυβέρνηση διαψεύδει κάθε καλόπιστη προσδοκία. Όχι μόνο αποκαλύφθηκε ανακόλουθη σε όσα υποσχέθηκε, αντίθετα κατάργησε και όσα εμείς με σκληρές διαπραγματεύσεις είχαμε κερδίσει για τα λαϊκά στρώματα».

Σχετικά με το προσφυγικό, ο Αλέκος Φλαμπουράρης χαρακτηρίζει την κυβέρνηση αμήχανη μπροστά στα προβλήματα «θερίζοντας ότι έσπειρε» και προτείνει να ξεκινήσει «άμεσα η αποσυμφόρηση των νησιών, με μεταφορά και δίκαιη κατανομή των προσφύγων και μεταναστών σε όλη την ενδοχώρα, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί αναγκαία την ανάγκη προώθησης νέου προστατευτικού πλαισίου για την πρώτη κατοικία καθώς «αν οδηγηθούμε τυφλά σε μαζικές εξώσεις, αλά Ισπανία, απειλείται σοβαρά η κοινωνική συνοχή». Εισηγείται μάλιστα την ανάληψη άμεση

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο νέος νόμος για τον αιγιαλό που αφορά στην απομάκρυνση ή μείωση στις ξαπλώστρες στα παραλιακά καταστήματα της Αχαίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μείωση του αριθμού των ερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κρατούμενος που είχε τη θέση του αρχιμάγειρα στις φυλακές κράτησης Νέων Αυλώνα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει:   H πληθώρα περιστατικών τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ή την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και καταλήγουν σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
Image
Image

Search