ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Σε μηνυμά της η βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει:

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας αποκτά αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή σημασία. Η ανθρωπότητα διανύει μια πρωτόγνωρη στην ιστορία της περίοδο, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές όλων μας και που μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο,  πόσο  τρωτοί είμαστε και πόσο πολύτιμο και αναντικατάστατο είναι το αγαθό της υγείας.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφορμή, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εργαζομένους στον τομέα της Υγείας. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στα πληρώματα των ασθενοφόρων και στο διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας, για τον τεράστιο αγώνα που έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν για περισσότερο από ένα έτος.

Τώρα πια που η έξοδος από την κρίση της Πανδημίας είναι ορατή, να οπλιστούμε κι εμείς με σύνεση και υπομονή για την τελική προσπάθεια και προτού προβάλουμε με ευκολία την «κόπωση μας ως κοινωνία», να αναλογιζόμαστε την κόπωση όλων αυτών που συνεχίζουν να μάχονται για την δική μας υγεία και ασφάλεια.

Οι προσπάθειες και οι θυσίες μας, έπιασαν τόπο και παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα άντεξε. Σύντομα, θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, σοφότεροι και δυνατότεροι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search