ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Ιάσονα Φωτήλα για τα ΕΛΤΑ Διακοπτού

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο κ. Γεώργιο Στύλιο. Συνομίλησαν για το θέμα που αφορά τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και ειδικότερα το κατάστημα της Αιγιάλειας στο Διακοπτό. Ο βουλευτής εξέφρασε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής ενώ ο αρμόδιος Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό και αναφέρθηκε επίσης στην εθελουσία έξοδο των υπαλλήλων που είναι εν εξελίξει.

Ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε ότι είναι αναγκαία η διατήρηση υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ σε έδρες ορεινών δήμων και ιδίως στο Διακοπτό με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων της περιοχής μέσω των ΕΛΤΑ. Περαιτέρω έδωσε έμφαση στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με χαμηλό κόστος ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο κ. Γεώργιος Στύλιος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών μεριμνούν ώστε το νέο οργανόγραμμα των ΕΛΤΑ να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες όλων των πολιτών.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω της εξυγίανσης του Οργανισμού επιδιώκει την αποτροπή του κλεισίματος και της υπολειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον κ. Γεώργιο Στύλιο για τη συνάντηση και αφού αντάλλαξαν απόψεις συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με στόχο την αμοιβαία συνεργασία προς επίτευξη των κοινών τους στόχων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιά στην οδό Κανάρη έκαναν πολίτες, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε σε ακάλυπτο χώρο ενός τριώροφου κτιρίου όπου υπάρχουν σκουπίδ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για την Πρωτομαγιά: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει για ψήφιση το άθλιο νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, που φέρνει τις «ανατροπές του . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το γενικό πληθυσμό εκ μέρους της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ.   Για αύριο Παρασκευή 16 Απριλίου προγραμμ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι (14:00 ώρα Ελλάδος) ξεκίνησε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τουρκικό Προεδρι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυσπιστία για το εμβόλιο της AstraZeneca παρατηρείται 8στην Αιτωλοακαρνανία, θέμα που έχει απασχολήσει όλο τον κόσμο μετά τις αναφορές για περιπτώσεις θρόμβωσης των αγγείων με θρομβοπενία, χαμηλά δηλα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τετάρτη 14 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, σχετικά με την ανάγκη παράτασης των μισθ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search