ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστολή κομματικής ιδιότητας για Ακριτίδου και Τσαβλή

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

 

Εν τω μεταξύ, ραγδαίες εξελίξεις στον δήμο Θεσσαλονίκης φέρνει η δημοσιοποίηση του σκανδάλου με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς, καθώς δύο κορυφαία στελέχη της διοίκησης φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση (δείτε εδώ). Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας σήμερα απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου, καθώς η ίδια αρνήθηκε να παραιτηθεί, και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Ο Δήμαρχος τους ανακοίνωσε ότι λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις καταγγελίες για τις παρατυπίες στους εμβολιασμούς στα δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, υπόθεση για την οποία έχει ήδη παρέμβει εισαγγελέας. 

Ο κ. Τσαβλής είναι πνευμονολόγος στο ένα από τα δύο ιδρύματα, στο οποίο φέρονται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σε ό,τι αφορά την κ. Ακριτίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμβολιάστηκε η ίδια εκτός σειράς στο ένα από τα δύο ιδρύματα στο οποίο είναι γιατρός η κόρη της.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search