ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρας για νόμο Κατσέλη: Στόχος να προστατευθούν όσοι έχουν πραγματική ανάγκη

Για τον νόμο Κατσέλη και την προστασία της πρώτης κατοικίας μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη (13/1) ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Όπως υποστήριξε στο Mega «έχει κατατεθεί από χθες μια τροπολογία σύμφωνα με την οποία δίνεται παράταση 15 ημερών στην προθεσμία για τις υποθέσεις που είχαν κατατεθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο κίνδυνος για την πρώτη κατοικία όλων των πολιτών».

«Δεν γίνεται να μένουν εγκλωβισμένοι οι πολίτες σε έναν νόμο που πλέον δεν ωφελεί κανέναν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλη η προσπάθεια που γίνεται από το υπουργείο, επεσήμανε, έχει σα στόχο να προστατευθούν οι άνθρωποι που δικαιούνται την προστασία της πρώτης κατοικίας.

«Έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα σε μια κρίσιμη περίοδο με μια καινούρια διαδικασία που θα προστατεύσει τον δανειολήπτη που δικαιούται την προστασία», είπε και τόνισε πως υπάρχει περιθώριο 60 ημερών για να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για το άνοιγμα των δικαστηρίων, είπε πως αυτό θα εξαρτηθεί από την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search