ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ Αχαίας: Διασφάλιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας ΤΩΡΑ

“Το επιτελικό κράτος των «αρίστων» αγνοεί επιδεικτικά την ανάγκη διασφάλισης της ίδιας της εκπαιδευτικής λειτουργίας αλλά και της ασφάλειας προσωπικών δεδομένων μαθητών και καθηγητών”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ Αχαίας, που προσθέτει:

“Είναι  απόλυτη ανάγκη να διασφαλιστεί τόσο η εκπαιδευτική λειτουργία των ψηφιακών τάξεων όσο και τα προσωπικά δεδομένα των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας-μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η αδιαφορία και η αμέλεια του Υπουργείου Παιδείας να αναβαθμίσει τις υποδομές του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ταλαιπωρεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που πασχίζουν να συντηρήσουν τις εκπαιδευτικές λειτουργίες μέσα σε επαναλαμβανόμενες καταρρεύσεις του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και καθηγητών αλλά και η ίδια η εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία κινδυνεύουν από αγνώστους που εισέρχονται χωρίς πρόβλημα στις ψηφιακές τάξεις, αφού η σύνδεση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε όνομα,  χωρίς καν την αναγραφή του  e-mail του μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Το Υπουργείο οφείλει να εξασφαλίσει άμεσα την πιστοποίηση της εισόδου των μαθητών μας κατά τα πρότυπα της πιστοποίησης των εκπαιδευτικών ( με αυστηρή χρήση των παραμέτρων και ηλεκτρονικών λογαριασμών και ταχυδρομείων του ΠΣΔ)  και να εξασφαλίσει στο ΠΣΔ τους αναγκαίους πόρους σε όλα τα επίπεδα ώστε να ανταποκριθεί καίρια σε αυτή την τόσο σημαντική παράμετρο.

    Η ασφάλεια της  μαθησιακής διαδικασίας πρέπει να είναι η προτεραιότητα του Υπουργείου!
    Διασφάλιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σήμερα!”

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Άρμιν Λάσετ είναι ο νέος αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Έπειτα από δύο ψηφοφορίες ο κ. Λάσετ έλαβε 521 ψήφους, στο πλαίσιο του συνεδρίου το οποίο πραγματοποιεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα και πλέον η συζήτηση στρέφεται στις υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης και κυρίως στην τρίτη λυκεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, μια γυναίκα. Σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημαυγειονομικού ενδιαφέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση επικρατεί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" της Πάτρας, μετά τα νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν χθες. Στην παθολογική κλινική βρέθηκαν θετικοί τρεις ασθενείς και ένας συνοδός. Πιθανότερο σενά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα , αλλά και στην Αχαϊα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί το Σάββατο , στην Πάτρα, από 5 έψ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search