ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος: Είμαι περήφανος που φυλακίζομαι για τις ιδέες μου

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά την ανακοίνωση της ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία οδηγείται στη φυλακή. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε στην είσοδο του σπιτιού του και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ενώ ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του κατηγορώντας τη "βρώμικη χούντα των ΜΜΕ, της πολιτικής ζωής και της Δικαιοσύνης". Επεσήμανε ότι είναι περήφανος που πάει φυλακή για τις ιδέες του ενώ τόνισε ότι κάποιοι θα ντρέπονται κάποτε γι' αυτήν την απόφαση, συνεχίζοντας την προκλητική του δήλωση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος: "Η ψυχή μου είναι ολόρθη, είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου, κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι' αυτήν την απόφαση, θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό, Ευχαριστώ τις εκατοντάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη". Όταν ρωτήθηκε αν αποφάσισε να παραδοθεί εκείνος δεν απάντησε και επέστρεψε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξαναμπήκε στο σπίτι του ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων για το εάν θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία για να συλληφθεί.

Εν αναμονή των επίσημων διαβιβαστικών εγγράφων στη ΓΑΔΑ, η Αστυνομία εκτιμά ότι τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης θα παραδοθούν μόνα τους στα Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών τους, με σκοπό να διαμορφώσουν και θετική εικόνα ενόψει της άσκησης έφεσης.

Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, παραδόθηκαν ήδη ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Όσοι παραδοθούν θα μεταφερθούν με οχήματα της Αστυνομίας στη ΓΑΔΑ ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρξει απευθείας σύλληψη και μεταφορά επίσης στη ΓΑΔΑ.
 
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει λεπτά συμμετοχής στον Αρντά Γκιουλέρ και όταν το έκανε, ο Τούρκος τον δικαίωσε. Το 1-0 της Ρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Ρεάλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search