Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ.Ελλάδα: Μένουμε σπίτι και υποβάλλουμε ΟΣΔΕ

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχεδιασμό και την υλοποίηση Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ, μιας «έξυπνης εφαρμογής», που έρχεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και στην αγωνία των παραγωγών για την εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και αναμφίβολα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για τα ΚΥΔ του δικτύου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και τους παραγωγούς, στην ιδιαίτερη φέτος διαδικασία της υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), λόγω των μέτρων που έλαβε η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Μέσω της Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ για απομακρυσμένη υποβολή Δήλωσης, οι αγρότες θα μπορούν λαμβάνοντας έναsms να ανοίξουν την εφαρμογή και να κάνουν την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση εκπροσώπου ΚΥΔ, με ηλεκτρονική υπογραφή, αποστέλλοντας παράλληλα και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Και το σημαντικότερο: Το «μένουμε σπίτι» γίνεται πράξη. Οι παραγωγοί θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να παρακολουθούν on line τη διαδικασία, παρεμβαίνοντας όπου και όταν χρειάζεται, να υποδείξουν σημεία και αγροτεμάχια στους χάρτες ή να κατευθύνουν οι ίδιοι τον εργαζόμενο του ΚΥΔ που θα έχει αναλάβει τη Δήλωσή τους.

Έτσι, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που αυτή μας παρέχει, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, πάντα πρωτοπόρος στα ζητήματα καινοτομίας και πάντα στο πλευρό των ΚΥΔ και των παραγωγών, δίνει την ιδανική λύση, διευκολύνοντας όχι μόνο τους αγρότες και τα ΚΥΔ, αλλά την ίδια την πολιτεία, στο να ολοκληρωθεί το ΟΣΔΕ του 2020 χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Η εφαρμογή δοκιμάζεται ήδη σε σειρά συνεργαζόμενων ΚΥΔ και θα είναι πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη την ερχόμενη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν αγρίως και λίγο έλειψε να πιαστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search