Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ.Ελλάδα: Μένουμε σπίτι και υποβάλλουμε ΟΣΔΕ

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχεδιασμό και την υλοποίηση Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ, μιας «έξυπνης εφαρμογής», που έρχεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και στην αγωνία των παραγωγών για την εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και αναμφίβολα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για τα ΚΥΔ του δικτύου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και τους παραγωγούς, στην ιδιαίτερη φέτος διαδικασία της υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), λόγω των μέτρων που έλαβε η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Μέσω της Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ για απομακρυσμένη υποβολή Δήλωσης, οι αγρότες θα μπορούν λαμβάνοντας έναsms να ανοίξουν την εφαρμογή και να κάνουν την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση εκπροσώπου ΚΥΔ, με ηλεκτρονική υπογραφή, αποστέλλοντας παράλληλα και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Και το σημαντικότερο: Το «μένουμε σπίτι» γίνεται πράξη. Οι παραγωγοί θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να παρακολουθούν on line τη διαδικασία, παρεμβαίνοντας όπου και όταν χρειάζεται, να υποδείξουν σημεία και αγροτεμάχια στους χάρτες ή να κατευθύνουν οι ίδιοι τον εργαζόμενο του ΚΥΔ που θα έχει αναλάβει τη Δήλωσή τους.

Έτσι, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που αυτή μας παρέχει, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, πάντα πρωτοπόρος στα ζητήματα καινοτομίας και πάντα στο πλευρό των ΚΥΔ και των παραγωγών, δίνει την ιδανική λύση, διευκολύνοντας όχι μόνο τους αγρότες και τα ΚΥΔ, αλλά την ίδια την πολιτεία, στο να ολοκληρωθεί το ΟΣΔΕ του 2020 χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Η εφαρμογή δοκιμάζεται ήδη σε σειρά συνεργαζόμενων ΚΥΔ και θα είναι πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη την ερχόμενη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν έφερε αποτέλεσμα , τουλάχιστον προς το παρόν η έκκληση που απηύθυναν τις προηγούμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες παραλιακών καταστημάτων  στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και της Κτη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οπως ανακοινώθηκε, ξεκίνησαν κανονικά οι προπονήσεις των τμημάτων χάντμπολ παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων της Ακαδημίας των Σπορ στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας και συ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «αμπαλάρισμα» της εμβληματικής Παρισινής Αψίδας του Θριάμβου, το κύκνειο άσμα του σπουδαίου εικαστικού Κρίστο, που έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, θα πραγματοποιη . . .
LIFE STYLE

Η Μάρθα Καραγιάννη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και με δηλώσεις της στην εφημερίδα Εspresso αναφέρει ότι είναι πολύ καλά. "Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα χόρτα "πνίγουν" τους κατοίκους αλλά και όσους διέρχονται την οδό Παντοκράτορος πίσω απ το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο χώρος παραμένει ακαθάριστος με συνέπεια να υπάρχε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τα μέλη της πρώτηςεγκληματικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο άνδρας μέλος της εγκληματικήςομάδας, που είχε κεντρικό ρόλο στην διακίνησή της κοκαΐνης στην Ηλεία,και ο αλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο που πέρασε και περνάει η Χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε και υπάρχει ακόμα φόβος σχετικά με την προσέλευση των πολιτών στα νοσο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search