Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτ.Ελλάδα: Μένουμε σπίτι και υποβάλλουμε ΟΣΔΕ

Προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, σεβόμενη τις οδηγίες που έχει δώσει το Υπουργείο και ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ανέθεσε σε ομάδα έργου το σχεδιασμό και την υλοποίηση Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ, μιας «έξυπνης εφαρμογής», που έρχεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και στην αγωνία των παραγωγών για την εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και αναμφίβολα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για τα ΚΥΔ του δικτύου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και τους παραγωγούς, στην ιδιαίτερη φέτος διαδικασία της υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ), λόγω των μέτρων που έλαβε η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Μέσω της Πλατφόρμας Υποστήριξης των ΚΥΔ για απομακρυσμένη υποβολή Δήλωσης, οι αγρότες θα μπορούν λαμβάνοντας έναsms να ανοίξουν την εφαρμογή και να κάνουν την προβλεπόμενη εξουσιοδότηση εκπροσώπου ΚΥΔ, με ηλεκτρονική υπογραφή, αποστέλλοντας παράλληλα και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Και το σημαντικότερο: Το «μένουμε σπίτι» γίνεται πράξη. Οι παραγωγοί θα μπορούν από το κινητό τους τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή τους, να παρακολουθούν on line τη διαδικασία, παρεμβαίνοντας όπου και όταν χρειάζεται, να υποδείξουν σημεία και αγροτεμάχια στους χάρτες ή να κατευθύνουν οι ίδιοι τον εργαζόμενο του ΚΥΔ που θα έχει αναλάβει τη Δήλωσή τους.

Έτσι, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που αυτή μας παρέχει, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, πάντα πρωτοπόρος στα ζητήματα καινοτομίας και πάντα στο πλευρό των ΚΥΔ και των παραγωγών, δίνει την ιδανική λύση, διευκολύνοντας όχι μόνο τους αγρότες και τα ΚΥΔ, αλλά την ίδια την πολιτεία, στο να ολοκληρωθεί το ΟΣΔΕ του 2020 χωρίς πρόσθετα προβλήματα.

Η εφαρμογή δοκιμάζεται ήδη σε σειρά συνεργαζόμενων ΚΥΔ και θα είναι πλήρως λειτουργική και διαθέσιμη την ερχόμενη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε καταγγελία για συναθλήτρια της η οποία σε ηλικία μόλις 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.Η νεαρή κοπέλα, τώρα, 10 χρόνια μετά, σπάει . . .
LIFE STYLE

Όλα όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα.Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80: Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Λουκ Καστάνιος για συμβόλαιο 2,5 ετών.Ο 28χ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει από το λιμάνι της Πάτρας, μεταφέροντας στο όχημά του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ι.Χ εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 21/01/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 509 κρούσματα τα 234 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 58.Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, διψήφιος αρι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το τιμόνι της διοίκησης των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Αττικής ανέλαβε και επίσημα  ο Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος.    Ο Πατρινός Γιάννης Πετρούτσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search