Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Αιγίου: «Τρέμουν» τα χειρουργεία και τα αναβάλλουν- Λόγω κορωνοϊού

Με αυστηρότητα εφαρμόζονται τα μέτρα στο Νοσοκομείο Αιγίου, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή η διοίκηση με την Ιατρική και Νοσηλευτική Υπηρεσία, είχαν φροντίσει να τηρήσουν τα προβλεπόμενα για την ορθή διαχείριση τυχόν κρουσμάτων κορονοϊού, μέχρι αυτά να διακομιστούν στο γειτονικό νοσοκομείο «αναφοράς» στο Ρίο. Παράλληλα έχει υπάρξει ο κατάλληλος εξοπλισμός και έχει διεξαχθεί σχετική άσκηση ετοιμότητας.

Οι πόρτες του ΓΝΑ είναι όλες κλειστές, με είσοδο μόνο από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία για όλο το προσωπικό, τους προσερχόμενους ασθενείς και συνοδούς τους, ενώ η κίνηση πολιτών υπό το φόβο του κορονοϊού είναι μικρή, αφού όλοι αποφεύγουν τον νοσοκομειακό χώρο και προτιμούν τον γιατρό τους.

Αυτό που έχει κάνει ωστόσο εντύπωση -και μετέφεραν στην «Π» γιατροί- είναι ότι πολλοί, που είχαν προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία, τηλεφωνούν και ζητούν να ακυρωθούν και να πάνε χρονικά γι' αργότερα, με τον φόβο μήπως και προβληθούν από κάποια λοίμωξη και κυρίως τον νέο ιό.

Πηγή: pelop.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση 39,6% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που σημειώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Μάρτιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από άγρια ζώα στην υπαίθρια αγορά της Ουχάν, λέει τώρα η Κίνα, αλλά ίσως μεταφέρθηκε εκεί από ήδη μολυσμένο άτομο, που λειτούργησε ως “super- spreader” μολύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τα μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές έχουν ατονήσει. Από τη μία η ζέστη , από την άλλη το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο σε συνδυασμό με τ ότι  μειώθηκαν  τα κρούσμα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε χθες από τη ζωή η ηθοποιός Μαρία Αναστασίου, σύζυγος του Ηλία Ασπρούδη.   Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τα μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές έχουν ατονήσει. Από τη μία η ζέστη , από την άλλη το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο σε συνδυασμό με τ ότι  μειώθηκαν  τα κρούσματα κορωνoιού έχουν φ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος   σχετικά με την άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών του Δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για την επαναφορά του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ της οδού Κανελλοπούλου και του σταθμού Ρίου στην κατηγορία του ενεργού δικτύου, με αποτέλεσμα την επαναφορά των δρομολογίων του Προα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search