Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Άγριο ξύλο με οπαδικά κίνητρα σε κατάστημα της πλατείας Όλγας

Νεότερα: Δώδεκα άτομα επιτέθηκαν σε εργαζόμενους σε κατάστημα εστίασης της Πλατείας Ολγας στις 6 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα κίνητα των νεαρών που επιτέθηκαν στο κατάστημα φαίνεται να συνδέονται με οπαδικά θέματα.

Η ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ ομάδας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε ταχυφαγείο και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με τα άκρα  τους,  ενώ παράλληλα προκάλεσαν υλικές ζημίες στο κατάστημα.

Η δικογραφία σε βάρος των αγνώστων δραστών αφορά στα αδικήματα, παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού διατάραξη της κοινής ειρήνης , σωματική βλάβη απρόκλητη,
φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Πρώτη Ενημέρωση 20-02: Δώδεκα άτομα επιτέθηκαν σε εργαζόμενους σε κατάστημα εστίασης της Πλατείας Ολγας στις 6 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. Η ομάδα των ατόμων, που είναι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας (φώναζαν συνθήματα) κατέβαιναν την οδό Κολοκοτρώνη, έφθασαν μέχρι τη Ρήγα Φεραίου και επέστρεψαν και πάλι πίσω ώστε να επιτεθούν. Οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω και κάποιοι από τους νεαρούς άρχισαν να τους χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Πέταξαν στο πεζοδρόμιο τραπεζοκαθίσματα και προκάλεσαν αναστάτωση στο κατάστημα. Επί τοπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Πήραν καταθέσεις και ξεκίνησαν αναζητήσεις των ατόμων. Κάμερες από τα γύρω καταστήματα πιθανόν δώσουν απαντήσεις στο ποιοι ήταν αυτοί που χτύπησαν στο κατάστημα εστίασης. Ευτυχώς από τα χτυπήματα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search