Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοβουλίες ανάπλασης κολυμβητηρίου Αγυιάς

 

Για τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σχετικά με την ανάπλαση του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντος χώρου, ενημερώθηκαν σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Πολιτών, παρουσία εκπροσώπων του ΠΕΑΚ καθώς και του Δήμου Πατρέων. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννης Μάκκας, (καθώς ο Περιφερειάρχης, Ν. Φαρμάκης, απουσιάζει σε ταξίδι εργασίας στις Βρυξέλλες) και ο ειδικός συνεργάτης της ΠΔΕ Χρήστος Μητρογιώργος υποδέχτηκαν τη Διευθύντρια  Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Δήμου Πατρέων Ελένη Αλεξοπούλου, το Μέλος της Διοίκησης του ΠΕΑΚ  Γιώργο Ζησιμάτο, όπως επίσης εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής τους, Κίμωνα Αποστολόπουλο -  Πρόεδρο της Λέσχης Δρομέων και Περιπατητών «Φαέθων», Ελένη Παναγιωτόπουλου - Πρόεδρο του «Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας», Αντώνη Κατσίκη - Πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», Κώστα Κωλέτη - Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων «Ζεύξη» Ρίου και Γιώργο Μαγιάκη - Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς-Τερψιθέας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ενημέρωση σχετικά με τη συμφωνία που υπέγραψε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ολική ανάπλαση του παλαιού κολυμβητηρίου και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα έγινε συζήτηση σχετικά και με την ανάπλαση του υπόλοιπου χώρου, στα πλαίσια των σχεδιασμών του Δήμου Πατρέων. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με την ανάγκη απόδοσης στην τοπική κοινωνία ενός νέου «πνεύμονα» άθλησης και αναψυχής και συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και συνεργασία, προκειμένου μετά την ολοκλήρωση των μελετών να δρομολογηθεί η ταχύτερη δυνατή υλοποίηση των έργων ανάπλασης.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κάθε εποχή έχει τους δικούς της ήρωες. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι οι ήρωες της σημερινής ημέρας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του κ. Καραμανλή διαλύθηκαν οι εργολαβίες του δρόμου Πατρών – Πύργου και συγκεκριμένα αυτές που αφορούσαν τα τμήματα 2, 5 , 6 και 7.   Με την  απόφαση αυτή  του Υπουργ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ηλικιωμένος άνδρας λίγο μετά τις 9 το πρωί.    Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μιντιλόγλι όπου ο άνδρας ζούσε μόνος.    Η αστυνομία ειδοποιή . . .
ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όταν είσαι σε καραντίνα στο σπίτι και σου λείπει το μακιγιάζ και το μανικιούρ... (Να κάνουμε πλάκα , αλλά να μην χαλάσουμε και τη μάσκα. Που θα βρούμε άλλη) . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του κ. Καραμανλή διαλύθηκαν οι εργολαβίες του δρόμου Πατρών – Πύργου και συγκεκριμένα αυτές που αφορούσαν τα τμήματα 2, 5 , 6 και 7.   Με την  απόφαση αυτή  του Υπουργού ουσιαστικά τίθετα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε ηλικιωμένος άνδρας λίγο μετά τις 9 το πρωί.    Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μιντιλόγλι όπου ο άνδρας ζούσε μόνος.    Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αφού ο άνδρας δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες μπήκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (λίγο μετά τις 10.30) σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην οδό Γηροκομείου 52 και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από γυναί
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search