Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αξιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Στέγης Γραμμάτων

 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων περιοχής Πατρών και τη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» διοργανώνουν καινοτόμο βιωματικό σεμινάριο - εργαστήριο εκπαιδευτικών με θέμα:  «Αξιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Στέγης Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» στην εκπαιδευτική διαδικασία», το οποίο θα υλοποιηθεί με τη μεθοδολογία του «World Cafe», την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 5.30-8.30 μ.μ., στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς». 

Στο εργαστήριο θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων τη φετινή χρονιά ή γενικότερα ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεματική και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο.

Σκοπός του εργαστήριου είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με τη βιβλιοθήκη του ποιητή που υπάρχει στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» και η ανάδειξη τρόπων αξιοποίησής της στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ειδικότεροι στόχοι είναι:

• Η εξοικείωση των εκπαιδευτικών με τη μεθοδολογία του World Cafe,  μιας μεθόδου διεξαγωγής βιωματικού εργαστηρίου σε ομάδες εργασίας, που συνιστά καινοτόμο προσέγγιση ανάδειξης και συγκέντρωσης της συλλογικής γνώσης μέσα από διαδικασίες ενεργητικής ακρόασης και ουσιαστικού διαλόγου.

• Η ανάδειξη της ολιστικής φιλοσοφίας του World Cafe, ως δημιουργικής διαδικασίας για τη διευκόλυνση της συνεργασίας, του διαλόγου και της ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών για τη δημιουργία ζωντανής συζήτησης και δράσης, με θεματική την αξιοποίηση της βιβλιοθήκης του ποιητή.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να παρέμβει προσωπικά και να πάρει πίσω την «απαράδεκτη» ρύθμιση περί προγραμμάτων κατάρτισης και να εντάξει τους ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς καμία εξαίρεση στο επίδομα των 800 . . .
LIFE STYLE

Ο σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του για το babychallenge που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο νεαρός Άγγελος Μπράτης Tο babycha . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διανύουμε μια κούρσα αντοχής, υπογραμμισε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», για το μέλλον της ελληνικής οικονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά έπιασε ένα IX το  μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, σε παράδρομο της Πατρών - Κλάους, στην περιοχή πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.   Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά έπιασε ένα IX το  μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, σε παράδρομο της Πατρών - Κλάους, στην περιοχή πίσω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.   Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία που έφτα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

        Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 1
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 20 ετών  διότι ενεργώντας από κοινού με έναν 19χρονο συνεργό του που αναζη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search