Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

 

Με εξαιρετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IMTM 2020 στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ, που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2020. 

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, ο οποίος είχε συναντήσεις με Έλληνες και ξένους θεσμικούς, ενώ τον συνόδευσαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεκμηρίωσης ΠΔΕ,  Διονύσιος Καρβέλης. 

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας φιλοξενήθηκαν ο Δήμος Καλαβρύτων και τέσσερις ακόμα επιχειρήσεις, εκπρόσωποι των οποίων συνομίλησαν με πλήθος κόσμου, ιδιώτες και επιχειρηματίες. 

Επίσης, στις 13 Φεβρουαρίου 2020, ο ΕΟΤ διοργάνωσε ημερίδα Business2Business (Β2Β) workshop σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης είχε προσωπικές επαφές με αρκετούς επαγγελματίες του τουρισμούς με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές αύξησης του αριθμού των Ισραηλινών τουριστών που επισκέπτονται την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κοροβέσης «Η Δυτική Ελλάδα είναι ένας προορισμός που ταιριάζει πολύ στο προφίλ του Ισραηλινού τουρίστα, κάτι που έχουμε αναγνωρίσει και για αυτό το σκοπό συμμετείχαμε για πρώτη φορά ως ΠΔΕ στη συγκεκριμένη έκθεση. Ως Περιφερειακή Αρχή επιδιώκουμε το στοχευμένο άνοιγμα σε νέες αγορές και όπως εξήγησα και στους Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες η Δυτική Ελλάδα με την Αρχαία Ολυμπία ως σημείο αναφοράς, αποτελεί ευκαιρία εμπλουτισμού του προσφερόμενου τουριστικού τους προϊόντος».   

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Στην εκπομπή After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί με την οικογένειά του στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπόνους για την αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, σκούτερ και ποδηλάτων, διευκόλυνση της χρήσης τους και κίνητρα για επενδύσεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ειδικά για τις λιγνιτι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, κατά τον μήνα Απρίλιο 2020 ανήλθε στο ποσό των 3.202,1 εκατ. ευρώ (3.467,7 εκατ. δολάρια) έναντι 4.608,6 εκατ. ευρώ (5.163,7 εκατ. δολάρια . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Ο Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ  ἐν όψει της Μεγάλης Εορτής της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης ,κάνει γνωστό στα μέλη τουκαι στους ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερη Ενημέρωση: 15.33: Σε έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωράφια στην περιοχή του Αράξου Δυτικής Αχαΐας, σε κοντινή απόσταση από το πολιτικό αεροδρόμιο. Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σημερινή Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος πρέπει να είναι αγώνας διεκδίκησης απέναντι στις αιτίες που προκαλούν την καταστροφή του Περιβάλλοντος. Η σημερινή μέρα είναι μία ακόμα αφορμή για να βγάλουν οι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αεροδρόμιο Αράξου επισκέφθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης, όπου είχε συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Κρατικού Αερολιμέν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search