Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιστότοπος «dimosdymaion» ανήκει πλέον στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, που διακόπηκε αυθαίρετα και χωρίς καμία εντολή η λειτουργία του ιστότοπου (site) του Δήμου, σάς ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ολοκλήρωσε όλες τις τεχνικές και οικονομικές διαδικασίες, ώστε ο ιστότοπος dimosdymaion να ανήκει πλέον στον ίδιο τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και να τον διαχειρίζεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Ο ιστότοπος του Δήμου έως τώρα στεγαζόταν σε εξυπηρετητή-διακομιστή (server) όπου η λειτουργία του γινόταν από εξωτερικό χρήστη χωρίς καμία θεσμική υπόσταση με "προφορική εντολή" της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ιδιοκτήτες του ονόματος του site (domain name) έως τώρα φέρονταν ιδιώτες αντί του ιδίου του Δήμου! Πρακτικά αυτό σήμαινε πως η λειτουργία του ήταν εξαρτημένη απόλυτα από τους έως τώρα "κατόχους" των παραπάνω δικαιωμάτων, χωρίς καμία δυνατότητα επέμβασης του Δήμου! Ήταν ένα ακόμη κατόρθωμα των νοικοκυραίων της απελθούσας δημοτικής αρχής που με τόση ελαφρότητα και ανικανότητα διαχειριζόταν το τόσο σοβαρό αυτό θέμα!

H δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαχειρίζεται αυθαίρετα και χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες, κανένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου. Σε κάθε τέτοιο φαινόμενο θα ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διαφυλαχθεί κάθε τι που ανήκει στον λαό της Δυτικής Αχαΐας.

Τέλος, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας άμεσα και μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του ιστότοπου, όπως έχει προγραμματίσει, ώστε μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο να διαθέτει ένα σύγχρονο ιστότοπο και να παρέχεται έτσι πλήρης και συνεχής πληροφόρηση στους δημότες, που είναι δικαίωμα των δημοτών.

Η διαφάνεια και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου ενάντια σε οικονομικά συμφέροντα είναι για την δημοτική αρχή ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία για να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας.

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search