Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιστότοπος «dimosdymaion» ανήκει πλέον στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, που διακόπηκε αυθαίρετα και χωρίς καμία εντολή η λειτουργία του ιστότοπου (site) του Δήμου, σάς ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ολοκλήρωσε όλες τις τεχνικές και οικονομικές διαδικασίες, ώστε ο ιστότοπος dimosdymaion να ανήκει πλέον στον ίδιο τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και να τον διαχειρίζεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Ο ιστότοπος του Δήμου έως τώρα στεγαζόταν σε εξυπηρετητή-διακομιστή (server) όπου η λειτουργία του γινόταν από εξωτερικό χρήστη χωρίς καμία θεσμική υπόσταση με "προφορική εντολή" της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ιδιοκτήτες του ονόματος του site (domain name) έως τώρα φέρονταν ιδιώτες αντί του ιδίου του Δήμου! Πρακτικά αυτό σήμαινε πως η λειτουργία του ήταν εξαρτημένη απόλυτα από τους έως τώρα "κατόχους" των παραπάνω δικαιωμάτων, χωρίς καμία δυνατότητα επέμβασης του Δήμου! Ήταν ένα ακόμη κατόρθωμα των νοικοκυραίων της απελθούσας δημοτικής αρχής που με τόση ελαφρότητα και ανικανότητα διαχειριζόταν το τόσο σοβαρό αυτό θέμα!

H δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαχειρίζεται αυθαίρετα και χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες, κανένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου. Σε κάθε τέτοιο φαινόμενο θα ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διαφυλαχθεί κάθε τι που ανήκει στον λαό της Δυτικής Αχαΐας.

Τέλος, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας άμεσα και μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του ιστότοπου, όπως έχει προγραμματίσει, ώστε μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο να διαθέτει ένα σύγχρονο ιστότοπο και να παρέχεται έτσι πλήρης και συνεχής πληροφόρηση στους δημότες, που είναι δικαίωμα των δημοτών.

Η διαφάνεια και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου ενάντια σε οικονομικά συμφέροντα είναι για την δημοτική αρχή ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία για να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας.

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε άδοξα την θητεία του στην Μπρέσια, αφού η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, δημιούργησε «τριγμούς» στην ομάδα. Με 19 συμμετοχές και μόλις πέντε γκολ, ο 29 . . .
LIFE STYLE

Το όνομα του Ένιο Μορικόνε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σινεμά, καθώς σημάδεψε με τις μελωδίες του, πολλές φορές άγριες και σπαραχτικές σκηνές αλλά και ξεχωριστά συγκινητικά πλά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποδεικνύουν πόσο… μακριά είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του.   Η τελευταία χρονι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και σε εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ν. 4670/2020, θα καταβληθούν, αυτήν την εβδομάδα, τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή  ο Γιώργος Δεληγιώργης.   Υπήρξε  στέλεχος του Απόλλωνα Πατρών και εκ των ιδρυτών της Απολλωνιάδας.   Συνταξιούχος μαθηματικός, ο εκλιπών στη διάρκεια της φρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στην διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) φέρνουν οι επερχόμενες πρυτανικές εκλογές στα ανώτατα Ιδρύματα της Πάτρας.   Την παραίτησή του από την θέση Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Κοινή επιστολή απέστειλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, κ. Π. Μελά, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «σπιράλ», δηλώνοντας την απογοήτευσή τους για το θέμα της σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search