Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιστότοπος «dimosdymaion» ανήκει πλέον στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό, που διακόπηκε αυθαίρετα και χωρίς καμία εντολή η λειτουργία του ιστότοπου (site) του Δήμου, σάς ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ολοκλήρωσε όλες τις τεχνικές και οικονομικές διαδικασίες, ώστε ο ιστότοπος dimosdymaion να ανήκει πλέον στον ίδιο τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και να τον διαχειρίζεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Ο ιστότοπος του Δήμου έως τώρα στεγαζόταν σε εξυπηρετητή-διακομιστή (server) όπου η λειτουργία του γινόταν από εξωτερικό χρήστη χωρίς καμία θεσμική υπόσταση με "προφορική εντολή" της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ιδιοκτήτες του ονόματος του site (domain name) έως τώρα φέρονταν ιδιώτες αντί του ιδίου του Δήμου! Πρακτικά αυτό σήμαινε πως η λειτουργία του ήταν εξαρτημένη απόλυτα από τους έως τώρα "κατόχους" των παραπάνω δικαιωμάτων, χωρίς καμία δυνατότητα επέμβασης του Δήμου! Ήταν ένα ακόμη κατόρθωμα των νοικοκυραίων της απελθούσας δημοτικής αρχής που με τόση ελαφρότητα και ανικανότητα διαχειριζόταν το τόσο σοβαρό αυτό θέμα!

H δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διαχειρίζεται αυθαίρετα και χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες, κανένα περιουσιακό στοιχείο του Δήμου. Σε κάθε τέτοιο φαινόμενο θα ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διαφυλαχθεί κάθε τι που ανήκει στον λαό της Δυτικής Αχαΐας.

Τέλος, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας άμεσα και μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του ιστότοπου, όπως έχει προγραμματίσει, ώστε μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο να διαθέτει ένα σύγχρονο ιστότοπο και να παρέχεται έτσι πλήρης και συνεχής πληροφόρηση στους δημότες, που είναι δικαίωμα των δημοτών.

Η διαφάνεια και η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου ενάντια σε οικονομικά συμφέροντα είναι για την δημοτική αρχή ακρογωνιαίος λίθος στην πορεία για να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας.

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ένα 13χρονο αγόρι στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε αργά σήμερα το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου. «Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Άλλοι 499 άνθρωποι πέθαναν σήμερα στη Γαλλία από τον νέο κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις 3.523, αύξηση δηλαδή κατά 17% μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Η σημερι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτιμήσεις των επιστημόνων θέλουν τον κορωνοϊό να προσβάλει μεταξύ 7 εκατ και 43 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη. Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τις δυσοίωνες προβλέψεις για τα θύματα του κορωνοϊού αν δεν είχαν ληφθεί τα μέτρα περιέγραψε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Παράλληλα, απάντησε και στο ερώτημα για το εάν και κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρες της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν αλβανοί υπήκοοι.  Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα είχε προορισμό τα Τίρανα και είχε ξεκινήσει από την Αθήνα.  Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 «Οι αιμοκαθάρσεις γίνονται κανονικά στο Νοσοκομείο μας. Η Κλινική μας έχει λάβει εδώ και αρκετό καιρό μέτρα για την προστασία των ασθενών ώστε να μείνει αλώβητη από τον κορωνοϊό», αναφέρει στην «Γ» ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων ανακοινώνει πως θα φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο μέτρα για την ελάφρυνση των εργαζομένων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων. Παράλληλα επιτίθεται στην Κυ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search