Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - εξπρές το ... Σάββατο ⎯ Πού θα βρέξει

Άστατος αναμένεται ο καιρός έως αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Πολλοί ισχυροί βοριάδες στα πελάγη διατηρούνται, οδηγώντας τον υδράργυρο σε νέα πτώση στην ανατολική χώρα

Από την αρχή του εικοσιτετραώρου βροχές αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής χώρας και στα Δωδεκάνησα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του meteo.gr.

Ακόμη, σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά και στις νησιωτικές περιοχές. Στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο και στο Αιγαίο, οι οποίες στις νησιωτικές περιοχές και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Βαθμιαία και έως το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και δευτερευόντως στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Πελοπόννησο από 9 έως 15, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 14 και στην Κρήτη από 8 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοανατολικοί 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Ιδιαίτερα στο Θερμαϊκό, οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα από το πρωί έως το μεσημέρι 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ από το πρωί όμως θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν ανατολικοί 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ και προς το βράδυ βόρειοι 4 έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βόρειους 5 έως 7 και τοπικά έως 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Βροχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται βροχές έως το μεσημέρι οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους ισχυρές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν βόρειοι 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα καταιγίδας έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και στα ανατολικά του νομού από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Σε ότι αφορά την Πάτρα τις περισσότερες ώρες της ημέρας ο καιρός θα είναι καλός εκτός απο τις πρωινές που υπάρχει το ενδεχόμενο βροχής !

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search