Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στον Κόκκινο Μύλο τα ... κούλουμα !

Η διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων την ημερά της «Καθαρής Δευτέρας», στο πάρκο που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στον «Κόκκινο Μύλο», εκδηλώσεων για να γιορταστούν τα «κούλουμα», αποτέλεσε το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε  χθες (Πέμπτη), στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Παραλίας και στην οποία συμμετείχαν, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, η αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων  Αναστασία Τογιοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ πρώην αντιδήμαρχος Ιουλία Γιανιτσοπούλου , ο Σύμβουλος Δημάρχου για θέματα κοινοτήτων Αργύρης Φιλιππόπουλος , οι πρόεδροι των κοινοτήτων  Παραλίας, Μιντιλογλίου και Ροϊτίκων, εκπρόσωποι των εκπολιτιστικών συλλόγων «Αναγέννηση» και «Άγιος Ιωάννης» , εκπρόσωποι των συλλόγων Γονέων – κηδεμόνων από το Γυμνάσιο  και το Λύκειο Παραλίας καθώς και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων από το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικά σχολεία.

Ο εορτασμός των «κούλουμων» στον «Κόκκινο Μύλο», έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλουν από κοινού ο Δήμος και οι κάτοικοι, για να μην γίνει ξανά το πάρκο σκουπιδότοπος αλλά και ως συνέχεια του στόχου που έχει θέσει ο Πολιτιστικός Οργανισμός για επέκταση των εκδηλώσεων εορτασμού της «Καθαρής Δευτέρας»  και σε άλλες περιοχές εκτός από την πλαζ και το Νότιο Πάρκο.

Στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν  στο χώρο του πάρκου στον «Κόκκινο Μύλο», το χορό θα σύρει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού το οποίο έχει την ευθύνη της εκδήλωσης σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής. Εκτός από τα σαρακοστιανά εδέσματα, τα «κούλουμα» στο πάρκο του «Κόκκινου Μύλου» θα περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση διαγωνισμού για το πέταγμα χαρταετού  και εργαστήρι κατασκευής χαρταετού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή από την παρουσία περίπου 20 με 30 νεαρών ατόμων που φορούσαν κράνη.Τα άτομα εμφανίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ένα από τα πιο ζεστά για την Ελλάδα και την Ευρώπη, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού αλλά και γνωστής ιστοσελίδας μ . . .
LIFE STYLE

Για το "Καφέ της Χαράς" το οποίο θα επαναπροβληθεί από τον Οκτώβριο ενώ ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα μετά την καραντίνα καθώς και για το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και τα ονόματα που . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει από τις 9 Ιουνίου η τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουνίου, αντί για τις 14 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή από την παρουσία περίπου 20 με 30 νεαρών ατόμων που φορούσαν κράνη.Τα άτομα εμφανίστηκαν στην είσοδο του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολις των ΗΠΑ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας οι οργανώσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε την υλοποίηση του πρώτου κύκλου  των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για υποψήφιους θετούς γονείς, σε εφαρμογή του Νόμου 4538/2018.Η εκπαίδευση αποτελεί προϋπόθεση για
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search