Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρυσανθακόπουλος ζητάει σύγκληση Δημ Συμβουλίου για Φράγμα Αστερίου

Mε ανακοίνωσή του ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος αναφέρει:  

 

Πράξη ευθύνης από τους 9 επικεφαλής των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης και 23 στο σύνολο παρόντων Δημοτικών Συμβούλων. Κατέθεσαν επιστολή με υπογραφές.

Προς  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Κο Παναγιώτη Μελά

 

Θέμα: Σύγκληση εντός 6 ημερών του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης «Η Σύσταση Φορέα Διαχείρισης του Φράγματος Αστερίου (Πείρου- Παράπειρου) και η συμμετοχή του Δήμου Πατρέων».  

 

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο 4555/2018 άρθρο 74 και το άρθρο 3 του εφαρμοζόμενου από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων Προτύπου Κανονισμού Λειτουργίας.

 

Πάτρα 12/2/2020

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια δύσκολη μέρα σήμερα, Παρασκευή 30.10.2020, καθώς εκτός του… εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός, η Ελλάδα επλήγη και από τον ισχυρό σεισμό 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι δημοσιογράφοι του BBC ανακοίνωσαν ότι οι νέοι κανόνες για την αμεροληψία ενδέχεται να μην τους επιτρέπουν να πραγματοποιούν ΛΟΑΤΚΙ+ πορείες Υπερηφάνειας, ακόμη και χωρίς τη δημο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο πένθος βυθίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο, μετά την είδηση του χαμού του Νόμπι Στάιλς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από μακρά ασθένεια, ό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Tουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 419 τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,7 βαθμών που συγκλόνισε το Αιγαίο και ταρακούνησε τη Σμύρνη, σύμφωνα με την αρχή διαχείρισης καταστρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Οργανώσεις Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Πλ. Γεωργίου ενάντια στην παρουσία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Τζέφρι Πάιατ έχει προσκληθεί στη συνάντηση “Μεταφοράς Γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου μαζί με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, προχωρώντας στη συνέχεια  στην ακόλουθη δήλωση:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο πριν την ανακοίνωση νέων μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο καθηγητής – λοιμωξιολόγος Χαράλαμπος Γώγος ανέφερε επί της ουσίας ότι τα νέα μέτρα θα φέρουν περιορισμό στην κυκλοφορία των πολιτών, ο οποίος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search