Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρυσανθακόπουλος ζητάει σύγκληση Δημ Συμβουλίου για Φράγμα Αστερίου

Mε ανακοίνωσή του ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος αναφέρει:  

 

Πράξη ευθύνης από τους 9 επικεφαλής των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης και 23 στο σύνολο παρόντων Δημοτικών Συμβούλων. Κατέθεσαν επιστολή με υπογραφές.

Προς  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Κο Παναγιώτη Μελά

 

Θέμα: Σύγκληση εντός 6 ημερών του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης «Η Σύσταση Φορέα Διαχείρισης του Φράγματος Αστερίου (Πείρου- Παράπειρου) και η συμμετοχή του Δήμου Πατρέων».  

 

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο 4555/2018 άρθρο 74 και το άρθρο 3 του εφαρμοζόμενου από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων Προτύπου Κανονισμού Λειτουργίας.

 

Πάτρα 12/2/2020

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Σερ Μικ Τζάγκερ είναι ο αφηγητής μιας νέας ταινίας μικρού μήκους με τίτλο «Your Room Will Be Ready», η οποία κυκλοφόρησε για την επέτειο των 150 χρόνων από τα εγκαίνια του Royal . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα παλιά χρόνια όταν στο σαλόνι ή την κουζίνα του σπιτιού άρχιζαν κατσάδες, φωνές ή έντονες συζητήσεις για πράγματα που δεν θα έπρεπε να ακούσει η γειτονιά, κάποιος από τους γονείς . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ευρωπαϊκού έργου Interreg: «CIAK: Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία του Δημήτρη Λιγνάδη συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, προκειμένου να αποφανθεί επί της αιτήσεως ακυρότητας της προδικασίας, την οποία έχει υποβάλει ο κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκδόθηκε ανακοίνωση για τον Ι. Τσούνη, τον ευεργέτη που δώρισε την περιουσία του στις Ενοπλες Δυνάμεις: «Να λοιπόν που η Πάτρα έχει τον δικό της Γεώργιο Αβέρωφ, τον δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία φοιτητών σήμερα το μεσημέρι. Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρουν ότι «Την Πέμπτη 25/2 ,  ξανά  όλοι και όλες στα μαζικά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια από άκρη σ' άκρη της χώρας και στην Πάτρα στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

        Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search